Brand: MalTec
MLS-HDS6000W

Aparat multifunctional de curatat pe aburi hds 6000w pentru pardoseli si covoare, rezervor 1.4l + accesorii incluse

364.00 lei

+
Aparat Multifunctional de Curatat pe Aburi HDS 6000W pentru Pardoseli si Covoare, Rezervor 1.4L + Accesorii Incluse
Aparat Multifunctional de Curatat pe Aburi HDS 6000W pentru Pardoseli si Covoare, Rezervor 1.4L + Accesorii Incluse

Specificatii tehnice:
-Putere: 1500 W.
-Capacitate rezervor: 1.4L.
-Presiune: 4 bar
-Temperatura: Până la 135 A° C.
-Numărul de elemente: 20.
-Lungimea cablului: 2.5 m.
-Lungime extensie mop: 100 cm.
-Lungime extensie flexibila: 190 cm.
-Flux de abur: 35g / min.
-Capete suplimentare.
-Dimensiuni ambalat: 42 x 32 x 32 cm.
-Greutate: 5.7 kg.
-Garanție 24 de luni.

Setul include:
-Dispozitiv de curatat cu abus HDS6000W.
-3 parti tub mop.
-capat mop.
-2 microfibre mare + mica.
-capat pentru materiale.
-capat pentru ferestre.
-extensie flexibila.
-palnie.
-recipient de măsurare.
-capat cu perie de nylon.
-capat curbat.

Dacă sunteți unul dintre acei oameni care iubesc perfecțiunea în tot ceea ce fac, aparatul nostru pe aburi a fost creat doar pentru dvs!
Este un dispozitiv multifuncțional care vă va ajuta să scăpați de pete și murdărie greu de scos. Datorita acestui aparat, veți scăpa de toate impuritățile rămase pe panouri, linoleum sau podele într-un timp foarte scurt, si nu numai! Mopul nostru a fost proiectat astfel încât să puteți curăța chiar si covoarele!

Dispozitivul utilizează abur sub presiune înaltă pentru a face ca fiecare loc să strălucească. HDS6000W include numeroase atașamente pentru a facilita munca. Printre acestea se numără furtunul de extensie - facilitează perfect curățarea în locuri inguste. Cel mai mare avantaj este și posibilitatea utilizării dispozitivului ca mop de podea.

Rezervorul de 1.4L nu necesită o încărcare constantă. Interiorul rezervorului este realizat din aluminiu, astfel încât să nu corodeze și să poată menține o presiune ridicată. Carcasa din plastic PP și PA este, de asemenea, rezistentă la agenți corozivi. Înainte de a începe lucrul, puneți apa in rezervor, porniți dispozitivul și așteptați aproximativ 4 minute.

Noul dispozitiv are incorporata protectie împotriva încălzirii rezervorului, cand nu este apă, deconectând sursa de alimentare în momentul utilizării. Datorită termostatului, se poate obține o temperatură de 135 A° C, care dezinfectează suprafețele curățate. Dispozitivul are o supapă de siguranță care va reduce automat presiunea dacă este prea mare. Echipat cu o priză de împământare și un cablu izolat, acesta va oferi utilizatorului o siguranță.

Datorita tehnologiei, putem seta temperatura și presiuna, astfel încât să putem curăța murdăria și petele de pe pardoseli, uși, ferestre, haine, covoare. Dispozitivul poate fi de asemenea utilizat pentru dezinfecția suprafețelor fără utilizarea detergenților.

Interiorul rezervorului este realizat din aluminiu, astfel încât să nu corodeze și să mențină o presiune ridicată. Carcasa din plastic PP și PA este, de asemenea, rezistentă la agenți corozivi.
Economisire energie.
Izolația dublă protejează împotriva pierderii de temperatură, astfel încât dispozitivul să nu utilizeze prea multă energie electrică pentru încălzirea apei.

Ușor de utilizat! Când este conectat la sursa de alimentare, aparatul începe să încălzească imediat apa. Când atinge temperatura corectă, apăsați butonul și aburul va fi pulverizat. Cu setul de capete inclus, dispozitivul este ușor de utilizat și multifuncțional.

Capete compatibile - Fiecare element poate fi combinat pentru a face curățarea cât mai comodă posibil și pentru a ajunge în locuri greu accesibile. Dispozitivul este multifuncțional, îndeplinește toate funcțiile atât de mop, cât și de filtru de aburi.

Producator:MalTecCod:MLS6-HDS6000W

Poti comanda online produsul Aparat Multifunctional de Curatat pe Aburi HDS 6000W pentru Pardoseli si Covoare, Rezervor 1.4L + Accesorii Incluse la pretul de 364lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat multifunctional de curatat pe aburi hds 6000w pentru pardoseli si covoare, rezervor 1.4l + accesorii incluse , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat multifunctional de curatat pe aburi hds 6000w pentru pardoseli si covoare, rezervor 1.4l + accesorii incluse poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 364.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat multifunctional de curatat pe aburi hds 6000w pentru pardoseli si covoare, rezervor 1.4l + accesorii incluse prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 364.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 364.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-HDS6000W nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat multifunctional de curatat pe aburi hds 6000w pentru pardoseli si covoare, rezervor 1.4l + accesorii incluse se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-HDS6000W atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat multifunctional de curatat pe aburi hds 6000w pentru pardoseli si covoare, rezervor 1.4l + accesorii incluse , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat multifunctional de curatat pe aburi hds 6000w pentru pardoseli si covoare, rezervor 1.4l + accesorii incluse a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat multifunctional de curatat pe aburi hds 6000w pentru pardoseli si covoare, rezervor 1.4l + accesorii incluse

Comanda cu incredere