Brand: Malatec
MXY-2633

Aparat manual de maturat automat cu sac colectare 20l, inaltime reglabila

364.00 lei

+
Aparat Manual de Maturat Automat cu Sac Colectare 20L, Inaltime Reglabila

Aparat Manual de Maturat Automat cu Sac Colectare 20L, Inaltime Reglabila

Caracteristici:
-reglare verticală înălțime.
-periile laterale vă vor permite să ajungeți la margini și colțuri.
-container cu o capacitate de 20L.
-lățime de lucru 70cm.
-permite curățarea precisă și rapidă.


SPECIFICAȚII:
-lățime de lucru: 70cm
-capacitateae rezervor: 20 l.
-unitate, eficiență: manuală, 2800m2 / h.
-dimensiuni: 70x65x21cm.
-greutate: 10 kg.


Setul include:
-aparat de măturat cu recipient pt gunoi.


Aparat de maturat cu lățime de lucru de 70 cm. Permite curățarea precisă a trotuarelor, a căilor de acces, a locurilor de parcare și a traseelor de câteva ori mai rapid decât utilizarea metodelor tradiționale de curățare. Foarte ușor de golit containerul de gunoi.


Datorită dispozitivului, puteti sa maturati/curatati intr-o clipita. Nisipul, praful, frunzele și resturile mici sunt colectate temeinic în containerul de 20 de litri.

Mătura are mâner cu înălțime reglabilă (90-95-100cm). În partea din față există un buton pentru reglarea periilor - înălțimea de la sol.

Periile laterale late vă permit să curățați o suprafață mare chiar și in margini și colțuri, greu de accesat.Producator:MalatecCod:MXY10-2633

Poti comanda online produsul Aparat Manual de Maturat Automat cu Sac Colectare 20L, Inaltime Reglabila la pretul de 364lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat manual de maturat automat cu sac colectare 20l, inaltime reglabila , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat manual de maturat automat cu sac colectare 20l, inaltime reglabila poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 364.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat manual de maturat automat cu sac colectare 20l, inaltime reglabila prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 364.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 364.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2633 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat manual de maturat automat cu sac colectare 20l, inaltime reglabila se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2633 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat manual de maturat automat cu sac colectare 20l, inaltime reglabila , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat manual de maturat automat cu sac colectare 20l, inaltime reglabila a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat manual de maturat automat cu sac colectare 20l, inaltime reglabila

Comanda cu incredere