Brand: MalTec
MLS-EGO-02-16W

Aparat insectocutor lampa uv anti-insecte si muste, putere 16w, acoperire 100mp

179.00 lei

+
Aparat Insectocutor Lampa UV Anti-Insecte si Muste, Putere 16W, Acoperire 100mp
Aparat Insectocutor Lampa UV Anti-Insecte si Muste, Putere 16W, Acoperire 100mp

Lampa anti-insecte ideala pentru utilizare in interior: bucatarie, macelarie, brutarie, restaurant, supermarket, hotel sau in orice incapere unde prezenta insectelor zburatoare nu este dorita.

Lampa este folosita pentru distrugerea insectelor zburatoare prin lumina UV emisa de tuburile actinice puternice pentru a captura rapid insectele zburatoare dar si pentru un consum redus de energie.
Conectati doar aparatul la electricitate si apasati comutatorul de pornire. Dispozitivul functioneaza pe princpiul impulsului electric.

Date tehnice:
-raza acoperire: 100mp
-lampi UV 16W (2x8)
-consum energie: 29 Watt
-curent distrugere: 3000 Volt
-carcasa din aluminiu
-durata de viata: 20 000 ore
-dimensiuni: 35.9 x 9.4 x 32.1 cm
-greutate: 2.4kg.

Lampa are un transformator magnetic, datorita caruia ajunge la 3000 V.

Producator:MaltecCod:MLS3-EGO-02-16W

Poti comanda online produsul Aparat Insectocutor Lampa UV Anti-Insecte si Muste, Putere 16W, Acoperire 100mp la pretul de 179lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat insectocutor lampa uv anti-insecte si muste, putere 16w, acoperire 100mp , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat insectocutor lampa uv anti-insecte si muste, putere 16w, acoperire 100mp poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 179.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat insectocutor lampa uv anti-insecte si muste, putere 16w, acoperire 100mp prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 179.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 179.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-EGO-02-16W nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat insectocutor lampa uv anti-insecte si muste, putere 16w, acoperire 100mp se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-EGO-02-16W atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat insectocutor lampa uv anti-insecte si muste, putere 16w, acoperire 100mp , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat insectocutor lampa uv anti-insecte si muste, putere 16w, acoperire 100mp a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat insectocutor lampa uv anti-insecte si muste, putere 16w, acoperire 100mp

Comanda cu incredere