Brand: Inny
TKG-995

Aparat indicator gradat pentru fierbere oua - egg timer

14.00 lei

Aparat Indicator Gradat pentru Fierbere Oua - EGG Timer

Aparat Indicator Gradat pentru Fierbere Oua - EGG TimerToată lumea are o problemă cu fierberea oului moale, mediu sau tare. Fierbem prea mult sau prea putin. Acum nu mai este o problemă. Utilizați un timer / indicator și fierbeți ouăle in functie de nevoile dvs.Simplu de utilizat, de ajutor pentru fiert oua - este suficient ca ouăle pe care doriți să le fierbeti să le introduceti in apa langa care adaugati si timer-ul, schimbandu-si culoarea acesta va indica stadiul de fierbere a ouălor: moale, tare sau mediu. Pe o scară specială puteți vedea starea ouălor.Culoarea roșie se estompează odata cu timpul petrecut în apă clocotită - în același timp ne informează despre gradul de fierbere al ouălor.Marcaj in 3 etape:
-moale.
-mediu.
-tare.Setul contine:
-Timer-ul / indicatorul pentru oua.Producator:InnyCod:TKG7-995

Poti comanda online produsul Aparat Indicator Gradat pentru Fierbere Oua - EGG Timer la pretul de 14lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat indicator gradat pentru fierbere oua - egg timer , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat indicator gradat pentru fierbere oua - egg timer poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 14.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat indicator gradat pentru fierbere oua - egg timer prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 14.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 14.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-995 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat indicator gradat pentru fierbere oua - egg timer se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-995 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat indicator gradat pentru fierbere oua - egg timer , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat indicator gradat pentru fierbere oua - egg timer a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat indicator gradat pentru fierbere oua - egg timer

Comanda cu incredere