Brand: Mesko
ADL-MS 9607

Aparat electric pentru indepartat scame mesko cu acumulator si maner ergonomic, perie inclusa

43.00 lei

Aparat Electric pentru Indepartat Scame Mesko cu Acumulator si Maner Ergonomic, Perie Inclusa
Aparat Electric pentru Indepartat Scame Mesko cu Acumulator si Maner Ergonomic, Perie Inclusa

Aparat electric de indepartat scame, reîncărcabil fără fir, care restaurează țesăturile la aspectul propriu, elegant. Datorită aparatului, puloverul tău preferat și fotoliul tapițat vor arata ca noi. Îndepărtează nodurile și scamele din țesături, îmbrăcăminte, pături și chiar covoare. Ușor de folosit datorită unui design modern și a unui mâner confortabil. O perie de curățare pentru dispozitiv este inclusă în set.

Specificatii:
Îndepărtează nodurile și buzele de pe țesături, îmbrăcăminte, pături, covoare etc.
Design modern
Perie de curățat inclusă
Maner ergonomic
AcumulatorProducator:MeskoCod:ADL15-MS 9607

Poti comanda online produsul Aparat Electric pentru Indepartat Scame Mesko cu Acumulator si Maner Ergonomic, Perie Inclusa la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat electric pentru indepartat scame mesko cu acumulator si maner ergonomic, perie inclusa , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat electric pentru indepartat scame mesko cu acumulator si maner ergonomic, perie inclusa poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat electric pentru indepartat scame mesko cu acumulator si maner ergonomic, perie inclusa prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-MS 9607 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat electric pentru indepartat scame mesko cu acumulator si maner ergonomic, perie inclusa se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-MS 9607 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat electric pentru indepartat scame mesko cu acumulator si maner ergonomic, perie inclusa , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat electric pentru indepartat scame mesko cu acumulator si maner ergonomic, perie inclusa a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat electric pentru indepartat scame mesko cu acumulator si maner ergonomic, perie inclusa

Comanda cu incredere