Brand: IsoTrade
MXY-2401-ALBASTRU

Aparat electric de facut tigari, albastru

60.00 lei

+
Aparat Electric de Facut Tigari, Albastru
Aparat Electric de Facut Tigari, Albastru

SPECIFICAȚII:
-alimentare: 230V.
-puterea de ieșire a sursei de alimentare: 7.5V DC.
-dmensiuni (lungime / lățime / înălțime): 23x7x8,5cm.
-greutate: 0,4 kg.

Setul contine:
-dispozitiv electric de facut tigari.
-coș care mărește dimensiunea recipientului de tutun.
-sursa de alimentare.
-perie curatare.

Dispozitivul electric se potrivește în tuburile standard cu diametrul de 8 mm, este echipat cu un sistem de ajustare a densității tabacului de umplere. Datorită dimensiunilor mici, se poate folosi atât acasă, cât și în călătorii. Este rapid, eficient și foarte ușor de utilizat. Modelul poate stoca odata tabac intr-o cantitate destul de mare, astfel încât nu este nevoie de alimentarea frecventă.

Aparatul este dotat cu picioare antiderapante. Datorită suportului special conceput, nu vor exista probleme cu tutunul care cade in timpul lucrului. Este un dispozitiv excelent care economisește nu numai timpul, ci și banii. Cu ajutorul unei acestuia putem face un pachet de țigări în 2 până la 3 minute, iar costul unui pachet este cu 80% mai mic decât pachetul de țigări achiziționat în magazin.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-2401-albastru

Poti comanda online produsul Aparat Electric de Facut Tigari, Albastru la pretul de 60lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat electric de facut tigari, albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat electric de facut tigari, albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 60.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat electric de facut tigari, albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 60.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 60.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2401-ALBASTRU nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat electric de facut tigari, albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2401-ALBASTRU atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat electric de facut tigari, albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat electric de facut tigari, albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat electric de facut tigari, albastru

Comanda cu incredere