Brand: ATL
APT-AG452

Aparat electric cu 5 trepte de facut tigari

65.00 lei

+
Aparat electric cu 5 trepte de facut tigari
Aparat electric cu 5 trepte de facut tigari

Aparat electric de facut tigari cu 5 trepte

Caracteristicile produsului:

Produs nou de înaltă calitate.
Produs ideal pentru persoanele care doresc să înceapă a€žfilareaa€œ țigărilor proprii economisind bani pe fumat
Este foarte simplu de utilizat si rapid - permite executarea unui pachet de țigări în termen de 3 minute!
Permite o ajustare de 5 trepte a densității de ambalare.
Protecție integrată la supraîncălzire.
Are un suport anti-alunecare pe partea de jos
Cadoul perfect pentru oricine care îi place să fumeze ..
Dimensiuni: 19 cm x 6,5 cm x 6 cm
Putere: 230V
Culoare: Negru

Include:

- aparat electric
- adaptor de curent alternativ
- perie de curățat
Toate ambalate într-o cutie de estetică

Producator:ATLCod:APT3-AG452

Poti comanda online produsul Aparat electric cu 5 trepte de facut tigari la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat electric cu 5 trepte de facut tigari , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat electric cu 5 trepte de facut tigari poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat electric cu 5 trepte de facut tigari prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG452 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat electric cu 5 trepte de facut tigari se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG452 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat electric cu 5 trepte de facut tigari , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat electric cu 5 trepte de facut tigari a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat electric cu 5 trepte de facut tigari

Comanda cu incredere