Brand: MalTec
MLS-HDS3500W

Aparat dispozitiv de curatat pe aburi, dezinfectat, sterilizat, multifunctional cu 16 accesorii, putere 1050w

214.00 lei

+
Aparat Dispozitiv de Curatat pe Aburi, Dezinfectat, Sterilizat, Multifunctional cu 16 Accesorii, Putere 1050W
Aparat Dispozitiv de Curatat pe Aburi, Dezinfectat, Sterilizat, Multifunctional cu 16 Accesorii, Putere 1050W

Aparatul utilizează abur concentrat sub presiune înaltă pentru a face ca fiecare loc să strălucească cu o puritate impecabilă. HDS3500W este un set care include numeroase atașamente pentru a facilita munca. Printre acestea se numără furtunul extensibil - facilitează perfect curățarea în locuri înguste. Cel mai mare avantaj este și posibilitatea utilizării dispozitivului ca mop de podea.

Dispozitivul multifuncțional vă ajuta să scăpați de pete dificile și murdărie. Datorită funcției Mop, puteți scăpa într-un timp uimitor de scurt de murdăria rămasă pe podea, linoleum, , dar nu numai! Curățitorul nostru a fost conceput astfel încât să se potrivească tuturor capetelor, creând o multitudine de posibilități.

Specificatii:
-Putere: 1050 W.
-Capacitate rezervor: 380 ml.
-Presiune: 3 - 4,5 Bar.
-Temperatura: Până la 135 - 169C.
-Număr de elemente: 16.
-Lungime cablu: 2,8 m.
-Lungime extensie mop: 100 cm.
-Lungime extensie flexibila: 110 cm.
-Cantitate abur: 28g / min.
-Capete suplimentare: Da.
-Dimensiuni pachet: 31 x 15 x 24 cm.
-Greutate: 1,6 kg.

Setul include:
-Aparat de curatat pe aburi HDS3500W.
-3 extensii mop.
-Capat mop.
-2 microfibre mare + mic.
-capat pentru materiale / tesaturi.
-capat pentru geamuri.
-extensie flexibilă.
-pâlnie.
-recipient de măsurare.
-capat cu perie de nylon.
-capat curbat.

Rezervorul cu o capacitate de 380 ml nu necesită completare constantă. Interiorul rezervorului este realizat din aluminiu, astfel încât să nu se produca coroziune și să poată menține o presiune ridicată. Carcasa din plastic PP și PA este, de asemenea, rezistentă la agenți corozivi. Înainte de a începe lucrul, puneți apa in rezervor, porniți dispozitivul și așteptați aproximativ 4 minute.

Siguranță!
Noua securitate protejează împotriva încălzirii rezervorului în care nu există apă, deconectând sursa de alimentare în momentul utilizării. Datorită termostatului, se poate obține o temperatură de 135 A° C, care dezinfectează suprafețele curățate. Dispozitivul are o supapă de siguranță care va reduce automat presiunea dacă este prea mare. Echipat cu o priză de împământare și un cablu izolat, acesta ofera utilizatorului siguranță.

Tehnologie modernă!
Datorită tehnologiei brevetate, putem folosi temperaturiși presiuni ridicate, astfel încât să putem curăța murdăria și petele de podele, uși, ferestre, haine, covoare, etc. Dispozitivul poate fi folosit și pentru dezinfecarea suprafețelor fără utilizarea detergenților, datorită căruia salvăm mediul înconjurător.

Perseverenta!
Interiorul rezervorului este realizat din aluminiu, datorita caruia nu corodeaza si este capabil de a mentine o presiune ridicata. Carcasa din plastic PP și PA este, de asemenea, rezistentă la agenți corozivi. Izolația dublă protejează împotriva scaderii temperaturii, astfel încât dispozitivul să nu utilizeze prea multă energie electrică pentru încălzirea apei.

Ușor de utilizat!
Când este conectat la sursa de alimentare, aparatul începe să încălzească imediat apa. Când atinge temperatura potrivită, apăsați butonul și aburul va fi pulverizat. Cu un set de capete, dispozitivul este ușor de utilizat și multifuncțional.

Capete compatibile.
Fiecare element poate fi combinat pentru a face curatarea cât mai comodă posibil și pentru a ajunge la locuri greu accesibile. Dispozitivul este multifuncțional, îndeplinește toate funcțiile de curățare a mopului și a aburului.

Curățare haine și textile.
Instalați capatul pentru haine, apoi aplicați pe tesatura. Puneți-l pe țesătura și începeți să pulverizați prin mișcări circulare, puteți nu numai să eliminați petele, ci și să vă împrospătați hainele.

Curățarea ușilor și a ferestrelor.
Instalați capatul pentru geamuri, apoi puneți-l pe acesta cu un agent de curățare ferestre. Pulverizați pe geamuri de sus în jos.

Curățarea podelei.
Instalați peria de pardoseală cu extensii sau un vârf rotunjit, în funcție de tipul de murdărie de care doriți să scăpați. Pulverizați pe podea încet.

Producator:MalTecCod:MLS4-HDS3500W

Poti comanda online produsul Aparat Dispozitiv de Curatat pe Aburi, Dezinfectat, Sterilizat, Multifunctional cu 16 Accesorii, Putere 1050W la pretul de 214lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat dispozitiv de curatat pe aburi, dezinfectat, sterilizat, multifunctional cu 16 accesorii, putere 1050w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat dispozitiv de curatat pe aburi, dezinfectat, sterilizat, multifunctional cu 16 accesorii, putere 1050w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 214.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat dispozitiv de curatat pe aburi, dezinfectat, sterilizat, multifunctional cu 16 accesorii, putere 1050w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 214.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 214.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-HDS3500W nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat dispozitiv de curatat pe aburi, dezinfectat, sterilizat, multifunctional cu 16 accesorii, putere 1050w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-HDS3500W atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat dispozitiv de curatat pe aburi, dezinfectat, sterilizat, multifunctional cu 16 accesorii, putere 1050w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat dispozitiv de curatat pe aburi, dezinfectat, sterilizat, multifunctional cu 16 accesorii, putere 1050w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat dispozitiv de curatat pe aburi, dezinfectat, sterilizat, multifunctional cu 16 accesorii, putere 1050w

Comanda cu incredere