Brand: MalTec
MLS-HDS3000W

Aparat dispozitiv de curatat pe aburi, dezinfectat, sterilizat, multifunctional cu 11 accesorii, putere 900w

125.00 lei

+
Aparat Dispozitiv de Curatat pe Aburi, Dezinfectat, Sterilizat, Multifunctional cu 11 Accesorii, Putere 900W
Aparat Dispozitiv de Curatat pe Aburi, Dezinfectat, Sterilizat, Multifunctional cu 11 Accesorii, Putere 900W

Aparatul utilizează abur concentrat sub presiune înaltă pentru a face ca fiecare loc să strălucească cu o puritate impecabilă. HDS3000W este un set care include numeroase atașamente pentru a facilita munca. Printre acestea se numără furtunul extensibil - facilitează perfect curățarea în locuri înguste. Cel mai mare avantaj este și posibilitatea utilizării dispozitivului ca mop de podea.

Specificatii:
-Putere: 900 W.
-Capacitate rezervor: 350 ml.
-Presiune: 3 - 4,5 Bar.
-Incalzire automata.
-Temperatura: Până la 150 grade C.
-Număr de elemente: 11.

Producator:MalTecCod:MLS6-HDS3000W

Poti comanda online produsul Aparat Dispozitiv de Curatat pe Aburi, Dezinfectat, Sterilizat, Multifunctional cu 11 Accesorii, Putere 900W la pretul de 125lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat dispozitiv de curatat pe aburi, dezinfectat, sterilizat, multifunctional cu 11 accesorii, putere 900w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat dispozitiv de curatat pe aburi, dezinfectat, sterilizat, multifunctional cu 11 accesorii, putere 900w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 125.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat dispozitiv de curatat pe aburi, dezinfectat, sterilizat, multifunctional cu 11 accesorii, putere 900w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 125.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 125.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-HDS3000W nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat dispozitiv de curatat pe aburi, dezinfectat, sterilizat, multifunctional cu 11 accesorii, putere 900w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-HDS3000W atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat dispozitiv de curatat pe aburi, dezinfectat, sterilizat, multifunctional cu 11 accesorii, putere 900w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat dispozitiv de curatat pe aburi, dezinfectat, sterilizat, multifunctional cu 11 accesorii, putere 900w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat dispozitiv de curatat pe aburi, dezinfectat, sterilizat, multifunctional cu 11 accesorii, putere 900w

Comanda cu incredere