Brand: Malatec
MXY-6428

Aparat deshidratat fructe sau legume pe 6 nivele, putere 280w, temperaturi intre 40-70 grade

129.00 lei

+
Aparat deshidratat fructe sau legume pe 6 nivele, putere 280W, temperaturi intre 40-70 grade
Aparat deshidratat fructe sau legume pe 6 nivele, putere 280W, temperaturi intre 40-70 grade

Caracteristici:
PUTERNIC - dispozitivul are o putere de 280W, care permite uscarea rapidă și eficientă pentru fructe, legume, plante aromatice, chiar și carne.
6 NIVELE - numărul practic de etaje permite o distribuire uniformă a unor cantități mari de alimente; suprafața perforată a rafturilor crește eficiența procesului de uscare; fiecare tavă poate fi îndepărtată separat, oferind confortul de umplere, eliminarea, precum și o curățare ușoară.
SPECIFICAȚII - dimensiuni (lungime / lățime / înălțime) 25,5 / 27 / 19,3-21,6 cm; greutatea setului de 1.35 kg.
TEMPERATURA - deshidratorul circular este prevăzut cu buton, care funcționează fără probleme pentru alimentarea dispozitivului și controlul temperaturii, domeniul de aplicare care variază de la 40 la 70 A° C.
CABLU RETRACTABIL - cablul de alimentare poate fi ascuns într-un loc special desemnat, amplasat sub carcasă.

SPECIFICAȚII:
-culoarea bazei: gri.
-material: plastic.
-putere: 280W.
-alimentare: 220-240V, 50-60Hz.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 25,5 / 27 / 19,3-21,6 cm.
-greutatea setului: 1,35g.
-greutate cu ambalaj: 2,05 kg.
-lungimea cablului de alimentare: 100 cm.

Setul include:
-aparat deshidratat fructe, legume cu un capac și 6 nivele.

Aparatul de deshidratat este un dispozitiv de neînlocuit pentru tot anul pentru toți cei care doresc să-și utilizeze propriile produse în bucătărie și economisesc timp prin aplicarea unui proces îmbunătățit de uscare.

Produsul de 280 W accelerează efectiv metoda naturală de uscare și vă permite să faceți acest lucru într-un mod simplu, fără efort și angajament. Ideal pentru ciuperci în sezonul de toamnă de colectare acestora, precum și în alte perioade pentru multe legume, fructe, ierburi sau carne.

Dispozitivul este atractiv din punct de vedere vizual și are un aspect estetic. Are o carcasă gri, formă ovală a bazei și 6 nivele, permițând distribuirea uniformă a unui număr mare de alimente. Fiecare tavă poate fi îndepărtată separat, precum și ajustarea distanței dintre ele este posibila la o înălțime de 1,5-2 cm, ceea ce oferă confortul aplicarii, îndepărtării și facilitează curățarea dispozitivului.

Suprafața perforată a rafturilor crește eficiența procesului de uscare. Dimensiunile optime, greutatea redusă și tăvile detașabile permit depozitarea, manipularea sau transportul frunctelor uscate. Recipientul transparent vă permite să verificați continuu faza de uscare. Capacul cu mâner se deschide ușor. Partea frontală a dispozitivului prevăzuta cu un buton circular, care funcționează fără probleme pentru alimentarea dispozitivului și controlul temperaturii, al cărui domeniu de aplicare variază de la 40 la 70 A° C. În partea inferioară există un orificiu special pentru stocarea cablului de alimentare.

Dispozitivul funcționează silentios, ceea ce oferă fără îndoială confortul de utilizare. Nivelul scăzut de zgomot va fi apreciat în special de persoanele cu copii mici. Uscătorul este fabricat din plastic rezistent, care asigură functionalitatea și durata de viață a produsului. Un dispozitiv solid garantează utilizarea multiplă a acestuia pentru diferite tipuri de produse. Perfect pentru uz casnic, precum și pentru uz comercial.

Producator:MalatecCod:MXY14-6428

Poti comanda online produsul Aparat deshidratat fructe sau legume pe 6 nivele, putere 280W, temperaturi intre 40-70 grade la pretul de 129lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat deshidratat fructe sau legume pe 6 nivele, putere 280w, temperaturi intre 40-70 grade , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat deshidratat fructe sau legume pe 6 nivele, putere 280w, temperaturi intre 40-70 grade poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 129.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat deshidratat fructe sau legume pe 6 nivele, putere 280w, temperaturi intre 40-70 grade prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 129.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 129.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6428 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat deshidratat fructe sau legume pe 6 nivele, putere 280w, temperaturi intre 40-70 grade se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6428 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat deshidratat fructe sau legume pe 6 nivele, putere 280w, temperaturi intre 40-70 grade , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat deshidratat fructe sau legume pe 6 nivele, putere 280w, temperaturi intre 40-70 grade a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat deshidratat fructe sau legume pe 6 nivele, putere 280w, temperaturi intre 40-70 grade

Comanda cu incredere