Brand: MalTec
MLS-ML3.360

Aparat de spalat cu reglare presiune profesional maltec, wap auto, putere 3200w, 225bar, lance turbo 360bar, 450 l/h + furtun si accesorii

1135.00 lei

Aparat de Spalat cu Reglare Presiune Profesional MalTec, WAP Auto, Putere 3200W, 225Bar, Lance Turbo 360Bar, 450 L/H + Furtun si Accesorii

Aparat de Spalat cu Reglare Presiune Profesional MalTec, WAP Auto, Putere 3200W, 225Bar, Lance Turbo 360Bar, 450 L/H + Furtun si Accesorii


Spălătorul de spalat cu presiune ML3.360 este cea mai puternică mașină de spălat disponibilă în sortimentul oferit. Presiunea de lucru este de până la 150 bari! Va elimina în mod eficient orice mizerie greu de îndepărtat. Puterea reglabilă de până la 225 bar vă permite să reglați puterea jetului în funcție de suprafața care urmeaza sa fie curățată.
Dispozitivul de spalat pentru cele mai dificile sarcini poate face fata oricarui tip de murdarie. Utilizat în industrie, pentru curățare. Extrem de ușor de utilizat, nu are nevoie de ajustare, tot ce trebuie sa faceti este sa puneti vârful de lance, ea are o funcție FULL AUTO STOP.


Specificatii tehnici:
-Presiune cu Lance Turbo: 360 Bar.
-Presiune: 150 - 225 Bar.
-Debit apa: 6 - 7,5 L / min.
-Putere motor: 3200 Watt.
-Pompă din aluminiu.
-Motor de inducție.
-Recipient pentru spuma.
-Cilindrii din alamă.
-Greutate: 26 kg.
-Dimensiuni: 100 x 39 x 42 cm.


Setul include:
-aparat de spalat cu presiune Malatec ML3.360 Bar.
-Lance pliabila.
-3 capete 0-25-40 grade.
-1 capăt pt spuma.
-furtun rezistent cu o lungime de 5 m.
-pistol de presiune cu blocaj.
-adaptor pentru conectarea furtunului la apa.
-fixare suplimentara.
-Lance Turbo.
-perie rotativa.
-Curatator pentru terase.


Motorul de inducție oferă o rezistență mult mai mare în comparație cu alte motoare. Eficiență ridicată chiar și la viteze reduse de rotație.

Cel mai mare avantaj este POMPA ALUMINIU (non-compozit = plastic)
Pompa noastră este un corp din aluminiu, iar elementele expuse la cel mai mare efort sunt realizate din aliaj de alama.

PERIE ROTATIVA
Esențială pentre spălarea mașinii, datorită căruia putem curăța mașina mult mai repede. Parul moale oferă protecție împotriva zgârieturilor, astfel încât poate fi folosit și cu materiale delicate, cum ar fi:
-caroserii.
-punți de barcă.
-motociclete.


Curatator pentru terase.
Două duze rotative generează două jeturi puternice de apă pentru curățarea perfectă. În același timp, capacul superior asigură că apa nu stropeste pe laterale. Aceasta permite curățarea fără stropire.
Perfect pentru:
-pardoseli.
-drumurile de acces.
-terase.
-zidurile clădirilor, garajele, etc.


După finalizarea muncii, furtunul este înfășurat pe manivelă, capetele sunt așezate într-un suport special montat pe dispozitiv, astfel încât să nu se piardă. Toate componentele dispozitivului pot fi dezasamblate și așezate la mânerele și cârligele pregătite corespunzător, astfel încât să nu pierdeți niciodată accesoriile necesare.

Roțile confortabile, mari, ușurează deplasarea dispozitivului, ceea ce nu limitează domeniul furtunului.

Reglarea presiunii: prin rotirea in sensul acelor de ceasornic, debitul de apa poate fii mai mare, prin urmare presiunea creste. Este extrem de util cand trebuie sa ajustam puterea la un anumit tip de suprafata.

Toti conectorii sunt fabricați din aluminiu, astfel încât să nu poată intra în contact cu presiunea înaltă și să nu corodeze.

Rezervorul de detergent - lichidul este colectat numai în situațiile în care folosim duza reglată de culoare Negru sau duza pentru curatat terase. Când utilizați alte capete, rezervorul poate rămâne la acelasi nivel, așteptând următoarea spălare cu spumă.


Exemple de aplicații:
-Curățarea dalelor, datorită acestui dispozitiv de spălat, putem să scăpăm chiar si de murdărie dintre dale.

-Pentru propria afacere. Acesta va fi util în orice întreprindere asociată cu curățarea sau punând un accent deosebit pe menținerea curățeniei.

-Datorită dispozitivului Maltec putem reda strălucirea și farmecul pardoselii, chiar și după perioade lungi de murdărie și praf.

-Pentru spălarea mașinilor cu diverse tipuri de murdărie, se poate folosi și pentru a spăla jantele.

-Începând de astăzi, curățarea bicicletei va dura un moment, iar timpul economisit poate fii util pentru alte prioritati.


Reglare capete:


Dispersie - 0 grade
Vârful care scoate cel mai puternic jet de apă. Folosim capatul roșu pentru murdăria cea mai puternică pe materiale dure, de exemplu oțel, piatră, cauciuc dur, mașini agricole, echipamente pentru grădinărit, sisteme de canalizare etc.

NOTĂ! Presiunea la capatul roșu este atât de mare încât nu trebuie utilizată pe lemn moale, matrițe, țesături etc. pentru că presiunea generată le poate deteriora!


Dispersie - 25.
Capatul verde este proiectat pentru curățarea mai puternică decât cea manuală a locurilor sau a dispozitivelor mai delicate. Puteți spăla, de exemplu, motoare, elemente din lemn, covoare etc.


Dispersie - 45.
Rolul acestui capat este de a aplica uniform detergentul. Pentru dispozitivul de curățare poate fi aplicat orice agent de curățare care nu are proprietăți corozive, adică orice șampoane, fungicide active din spumă etc.


Dispersie - 360.
Lance turbo - bila din capatul elementului provoacă jetul de apă sub presiune sa fie pulverizat ca rotație! Lance Turbo oferă + 60% forța de spălare datorită fluxului de rotație!Producator:MalTecCod:MLS6-ML3.360

Poti comanda online produsul Aparat de Spalat cu Reglare Presiune Profesional MalTec, WAP Auto, Putere 3200W, 225Bar, Lance Turbo 360Bar, 450 L/H + Furtun si Accesorii la pretul de 1135lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat de spalat cu reglare presiune profesional maltec, wap auto, putere 3200w, 225bar, lance turbo 360bar, 450 l/h + furtun si accesorii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat de spalat cu reglare presiune profesional maltec, wap auto, putere 3200w, 225bar, lance turbo 360bar, 450 l/h + furtun si accesorii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 1135.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat de spalat cu reglare presiune profesional maltec, wap auto, putere 3200w, 225bar, lance turbo 360bar, 450 l/h + furtun si accesorii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 1135.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 1135.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-ML3.360 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat de spalat cu reglare presiune profesional maltec, wap auto, putere 3200w, 225bar, lance turbo 360bar, 450 l/h + furtun si accesorii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-ML3.360 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat de spalat cu reglare presiune profesional maltec, wap auto, putere 3200w, 225bar, lance turbo 360bar, 450 l/h + furtun si accesorii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat de spalat cu reglare presiune profesional maltec, wap auto, putere 3200w, 225bar, lance turbo 360bar, 450 l/h + furtun si accesorii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat de spalat cu reglare presiune profesional maltec, wap auto, putere 3200w, 225bar, lance turbo 360bar, 450 l/h + furtun si accesorii

Comanda cu incredere