Brand: MalTec
MLS-ML225

Aparat de spalat cu presiune maltec, wap auto, putere 1800w, 165bar, lance turbo 265bar, 450 l/h + furtun si accesorii spalare

749.00 lei

+
Aparat de Spalat cu Presiune MalTec, WAP Auto, Putere 1800W, 165Bar, Lance Turbo 265Bar, 450 L/H + Furtun si Accesorii Spalare

Aparat de Spalat cu Presiune MalTec, WAP Auto, Putere 1800W, 165Bar, Lance Turbo 265Bar, 450 L/H + Furtun si Accesorii Spalare

Aparatul de spalat cu presiune este un dispozitiv avansat, caracterizat prin versatilitate in indeplinirea sarcinilor, motor rezistent si pompa aluminiu. Toti acesti parametrii plus un bogat set de tipsuri, denota ca il puteti folosi mult timp pentru majoritatea treburilor gospodaresti care necesita o presiune ridicata a apei.


Specificatii:
-Presiune cu lance turbo: 265 Bar.
-Presiune maxima: 100-165 Bar.
-Debit apa: 5.8 - 7.2L / min.
-Putere motor: 1800 W.
-Pompa aluminiu: Da.
-Motor inductie.
-Recipient pentru spuma.
-Cilindrii din alama.
-Greutate: 20 kg.
-Dimensiuni: 100 x 37.5 x 36.5 cm.


Setul include:
-Aparat de spalat cu presiune Malatec 265 Bar.
-Lance pliabila.
-Furtun rezistent cu o lungime de 5m
-Pistol de presiune cu blocaj.
-Adaptor pentru conectarea furtunului la apa.
-Fixare suplimentara.
-Lance Turbo.
-Perie rotativa.
-Manivela incorporata.


Dispozitivul de spalat pentru cele mai dificile sarcini poate face fata oricarui tip de murdarie. Extrem de ușor de utilizat,conectati-l la retea, conectati furtunul de apa si este gata de utilizat! Dupa activare prin apasarea declansatorului pistolului, dispozitivul se porneste si se opreste automat, datorita funcției FULL AUTO STOP.


Motorul de inductie ofera rezistenta mult mai mare in comparatie cu celelalte motoare. Efeicienta ridicata chiar si la viteze reduse.

Cel mai mare avantaj este POMPA ALUMINIU (non-compozit = plastic)
Pompa noastră este un corp din aluminiu, iar elementele expuse la cel mai mare efort sunt realizate din aliaj de alama.


Curatator pentru terase.
Două duze rotative generează două jeturi puternice de apă pentru curățarea perfectă. În același timp, capacul superior asigură că apa nu stropeste pe laterale. Aceasta permite curățarea fără stropire.
Perfect pentru:
-pardoseli.
-drumurile de acces.
-terase.
-zidurile clădirilor, garajele, etc.


Toti conectorii sunt fabricați din metal, astfel încât să nu poată intra în contact cu presiunea înaltă și să nu corodeze.


RECIPIENT PENTRU DETERGENT
Rezervorul de detergent - lichidul este colectat numai în situațiile în care folosim duza reglată la cea mai joasă setare sau capatul pentru curatat terase. Când utilizați alte capete, rezervorul poate rămâne la acelasi nivel, așteptând următoarea spălare cu spumă.

După finalizarea muncii, furtunul este înfășurat pe manivelă, capetele sunt așezate într-un suport special montat pe dispozitiv, astfel încât să nu se piardă.


Exemple de aplicații:
-Curățarea dalelor, datorită acestui dispozitiv de spălat, putem să scăpăm chiar si de murdărie dintre dale.

-Folosit în industria de curățare a rezervoarelor, mașinilor, cuve, hale etc.

-Pentru propria afacere. Acesta va fi util în orice întreprindere asociată cu curățarea sau punând un accent deosebit pe menținerea curățeniei.

-Datorită dispozitivului Maltec ML225, putem reda strălucirea și farmecul pardoselii, chiar și după perioade lungi de murdărie și praf.

-Pentru curatarea piscinelor de resturile apei drenate, precum si pentru curatarea mizeriei dintre placi.

-Pentru spălarea mașinilor cu diverse tipuri de murdărie, se poate folosi și pentru a spăla jantele.

-Începând de astăzi, curățarea bicicletei va dura un moment, iar timpul economisit poate fii util pentru alte prioritati.Producator:MalTecCod:MLS6-ML225

Poti comanda online produsul Aparat de Spalat cu Presiune MalTec, WAP Auto, Putere 1800W, 165Bar, Lance Turbo 265Bar, 450 L/H + Furtun si Accesorii Spalare la pretul de 749lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat de spalat cu presiune maltec, wap auto, putere 1800w, 165bar, lance turbo 265bar, 450 l/h + furtun si accesorii spalare , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat de spalat cu presiune maltec, wap auto, putere 1800w, 165bar, lance turbo 265bar, 450 l/h + furtun si accesorii spalare poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 749.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat de spalat cu presiune maltec, wap auto, putere 1800w, 165bar, lance turbo 265bar, 450 l/h + furtun si accesorii spalare prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 749.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 749.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-ML225 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat de spalat cu presiune maltec, wap auto, putere 1800w, 165bar, lance turbo 265bar, 450 l/h + furtun si accesorii spalare se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-ML225 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat de spalat cu presiune maltec, wap auto, putere 1800w, 165bar, lance turbo 265bar, 450 l/h + furtun si accesorii spalare , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat de spalat cu presiune maltec, wap auto, putere 1800w, 165bar, lance turbo 265bar, 450 l/h + furtun si accesorii spalare a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat de spalat cu presiune maltec, wap auto, putere 1800w, 165bar, lance turbo 265bar, 450 l/h + furtun si accesorii spalare

Comanda cu incredere