Brand: Adler
ADL-AD 4477

Aparat de preparat inghetata si sorbet, putere 150w

178.00 lei

+
Aparat de preparat inghetata si sorbet, putere 150W
Aparat de preparat inghetata si sorbet, putere 150W

Aparat de preparat inghetata si sorbet, putere 150W

Aparat Adler AD 4477 cu putere de 150W de congelare fructe de creează sorbere sănătoase și colorate, care nu numai că au un gust minunat, ci și că arată foarte bine. Depinde de dvs. dacă folosiți căpșuni sau pere, dulce sau acru, pepene galben sau alte produse. Utilizați fructele care vă plac și creați un desert unic pentru întreaga familie!

O alternativă la înghețată

Sorbetul din fructele este mai greu de cumpărat în magazin decât cea mai populară înghețată, deoarece necesită utilizarea de ingrediente mai scumpe și alte tehnologii de producție. Având o mașină de sorbet Adler AD 4477 acasă, puteți crea oricând o alternativă la înghețată, în care decideți ce ingrediente utilizați. Înlocuiti conservanții, culorile artificiale și cantitățile uriașe de zahăr cu un sorbet delicios din fructele congelate. În plus, sorbetul este adesea ales de vegetarieni și de oameni care nu tolerează lactoza și proteinele din lapte.

Pentru familie și nu numai

Copiii iubesc deserturile reci - și datorită lui AD 4477 puteți să le pregătiți aproape în orice moment. În același timp, nu numai gazda, ci și oaspeții invitați vor aprecia ocazia de a gusta desertul pregătit și sănătos. Mai ales într-o după-amiază de vară fierbinte. Funcționarea dispozitivului este o joaca de copii și foarte usoara, la fel ca și curățarea.

-Pregătirea rapidă a deserturilor delicioase
-Curățare ușoară
-Putere 150 W

Scurta descriere:

Mașina de sorbet AD 4477 este extrem de ușor de folosit și transformă fructele congelate în deserturi delicioase și colorate. Puteți pregăti sorbet dintr-o varietate de fructe, în funcție de ceea ce preferati dvs și cei dragi. Fie că sunt căpșuni, lămâi, pere, pepene sau alte fructe, este o chestiune de gust.

Datorită AD 4477 aveți posibilitatea de a crea un desert delicios, în care vă decideți cât de mult adăugați zahăr și alte ingrediente. Producerea inghetatei acasa este, cu siguranță, mai sănătoasa decât înghețata cumpărată în magazin. În plus, ele sunt o alternativă excelentă pentru persoanele care nu consumă lapte. Oferă ceva delicios pentru tine și pentru ceilalți!

-Putere: 150w
-Carcasă din plastic
-Perioada permisă de lucru neîntreruptă: 5 minute
-Timp de întrerupere înainte de reutilizare: 10 minute.

Producator:AdlerCod:ADL7-AD 4477

Poti comanda online produsul Aparat de preparat inghetata si sorbet, putere 150W la pretul de 178lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat de preparat inghetata si sorbet, putere 150w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat de preparat inghetata si sorbet, putere 150w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 178.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat de preparat inghetata si sorbet, putere 150w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 178.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 178.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 4477 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat de preparat inghetata si sorbet, putere 150w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 4477 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat de preparat inghetata si sorbet, putere 150w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat de preparat inghetata si sorbet, putere 150w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat de preparat inghetata si sorbet, putere 150w

Comanda cu incredere