Brand: Palmonix
ZLT-DERMAROLLER

Aparat de masaj si ingrijire faciala derma roller 3-in-1, culoare auriu

106.00 lei

Aparat de masaj si ingrijire faciala Derma Roller 3-in-1, culoare auriu
Aparat de masaj si ingrijire faciala Derma Roller 3-in-1, culoare auriu

Simtiti ca pielea dvs are nevoie de regenerare si reconfortare?
Vreti să aveti pielea ferma, bine hidratata și strălucitoare?
Încercati una din role Derma care au fost create pentru femeile care apreciază soluții eficiente de îngrijire a pielii.

DERMA ROLLER este un dispozitiv modern apreciat de doamnele care așteaptă efecte vizibile după tratamentele de îngrijire.
O caracteristică extraordinară a aparatului Derma Roller este că puteți obține efecte de durată în îngrijirea pielii faciale, după doar câteva utilizari.

Această soluție face ca aparatul să fie extrem de popular, atât în a€‹a€‹rândul adolescenților, cât și printre femeile care doresc să scape efectiv de cicatrici, pigmentari, riduri, vergeturi sau celulită.

Datorită utilizării acelor subțiri, disconfortul atunci la utilizarea aparatului este mic, precum și durerea postoperatorie care trece rapid.

Pentru cine este Derma Roller System?
-pentru femei de toate vârstele.
-pentru persoanele care se confruntă cu probleme de piele.
-pentru persoanele cu cicatrici, imperfecțiuni ale pielii faciale ( de ex. pori, pigmentare).
-pentru femeile cu vergeturi, celulita.

Operația Derma Roller este extrem de simplă: prin masajul cu micro ace și perforarea pielii, datorită căruia pielea este stimulată pentru producerea de colagen și elastină, ridurile sunt netezite; pielea devine fermă, netedă, radiantă.
Comandați unul dintre aparatele Derma Roller și bucurați-vă imediat de un ten fermecator și sănătos!

Date tehnice:
-Număr ace (3 capete din set): 180/600/1200.
-Lungime ac: 0,5mm.
-Material: titan, oțel inoxidabil.
-Securitate: Certificatul CE.

Producator:PalmonixCod:ZLT-DermaRoller

Poti comanda online produsul Aparat de masaj si ingrijire faciala Derma Roller 3-in-1, culoare auriu la pretul de 106lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat de masaj si ingrijire faciala derma roller 3-in-1, culoare auriu , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat de masaj si ingrijire faciala derma roller 3-in-1, culoare auriu poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 106.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat de masaj si ingrijire faciala derma roller 3-in-1, culoare auriu prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 106.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 106.00 lei cat costa produsul cu codul ZLT-DERMAROLLER nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat de masaj si ingrijire faciala derma roller 3-in-1, culoare auriu se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ZLT-DERMAROLLER atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat de masaj si ingrijire faciala derma roller 3-in-1, culoare auriu , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat de masaj si ingrijire faciala derma roller 3-in-1, culoare auriu a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat de masaj si ingrijire faciala derma roller 3-in-1, culoare auriu

Comanda cu incredere