Brand: Palmonix
TKG-1109

Aparat de masaj anticelulitic cu vacuum celluless md

103.00 lei

+
Aparat de Masaj Anticelulitic cu Vacuum Celluless MD
Aparat de Masaj Anticelulitic cu Vacuum Celluless MD

Aparat de masaj anticelulitic cu vacuum ajuta la tonifierea si netezirea corpului, la reducerea greutatii si la eliminare celulitei.
O metoda non-chirurgicala care va ajuta sa scapati fara efort de "coaja de portocala" care este o distribuție incorectă a țesuturilor grase, provocând ondulații pe coapse, fese și brațe.
Acesta nu este doar un defect cosmetic și vizual, ci o problemă de sănătate. Multe femei se plâng de durere și oboseală
Usor de folosit in zona bratelor, spatelui, abdomenului, picioarelor, taliei si soldurilor.
Masajul cu vacuum îmbunătățește circulația sângelui și a limfei, îmbunătățind eliminarea toxinelor din organism.

Setul cuprinde:

Aparatul de masaj;
Acumulatorul;
Doua role de masaj.

Specificații:

Fabricat din materiale de înaltă calitate
Ușor și convenabil de utilizat
Are 5 LED-uri roșii
Are un comutator ON / OFF
Are un buton START
Are putere de aspirare reglabilă
Alimentare: baterie
Încărcate de sursa de alimentare sau de stația de încărcare
Culoare: alb

Producator:PalmonixCod:TKG8-1109

Poti comanda online produsul Aparat de Masaj Anticelulitic cu Vacuum Celluless MD la pretul de 103lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat de masaj anticelulitic cu vacuum celluless md , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat de masaj anticelulitic cu vacuum celluless md poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 103.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat de masaj anticelulitic cu vacuum celluless md prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 103.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 103.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1109 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat de masaj anticelulitic cu vacuum celluless md se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1109 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat de masaj anticelulitic cu vacuum celluless md , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat de masaj anticelulitic cu vacuum celluless md a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat de masaj anticelulitic cu vacuum celluless md

Comanda cu incredere