Brand: Adler
ADL-AD 633

Aparat de gatit cu aburi adler, putere 800w, timer, capacitate 9l, 3 recipiente etajere

161.00 lei

+
Aparat de Gatit cu Aburi Adler, Putere 800W, Timer, Capacitate 9L, 3 Recipiente Etajere

Aparat de Gatit cu Aburi Adler, Putere 800W, Timer, Capacitate 9L, 3 Recipiente Etajere


Aparat de gatit cu aburi, putere 800 W. Datorită recipientelor stratificate, acesta vă permite să pregătiți mai multe feluri de mâncare în același timp. Aburul generat circulă în interiorul dispozitivului, asigurând o încălzire uniformă a tuturor alimentelor. Un dispozitiv excelent pentru persoanele care prețuiesc mesele ușoare fără grăsimi. Aparatul poate fi folosit pentru legume, carne si pește. De asemenea, are standuri încorporate pentru gătit ouă. În plus, aparatul de gătit cu abur este caracterizat printr-un timp de pornire rapid al producerii de abur, ceea ce accelerează pregătirea meselor. Datorită timer-ului încorporat, este ușor să obțineți cantitatea dorită de preparare a alimentelor.


-Putere de 800 W.
-3 recipiente transparente Turbo Steam.
-Recipientele monteaza unul in continuarea celuilalt.
-standuri încorporate pentru gătit ouă.
-rezervor de suc.
-capacitate 9 litri.
-un recipient transparent pt apă.
-indicator nivel apă intern și extern.
-produce aburi după 40 de secunde de la pornire.
-va ofera posibilitatea să gătiți mai multe feluri de mâncare în același timp.
-mânerele și capacul nu se încălzesc.
-posibilitatea de a adăuga apă în timpul gătitului.
-timp de evaporare reglabil, max. 60 min.
-lampa de control al luminii.


Producator:

AdlerCod:

ADL7-AD 633

Poti comanda online produsul Aparat de Gatit cu Aburi Adler, Putere 800W, Timer, Capacitate 9L, 3 Recipiente Etajere la pretul de 161lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat de gatit cu aburi adler, putere 800w, timer, capacitate 9l, 3 recipiente etajere , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat de gatit cu aburi adler, putere 800w, timer, capacitate 9l, 3 recipiente etajere poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 161.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat de gatit cu aburi adler, putere 800w, timer, capacitate 9l, 3 recipiente etajere prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 161.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 161.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 633 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat de gatit cu aburi adler, putere 800w, timer, capacitate 9l, 3 recipiente etajere se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 633 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat de gatit cu aburi adler, putere 800w, timer, capacitate 9l, 3 recipiente etajere , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat de gatit cu aburi adler, putere 800w, timer, capacitate 9l, 3 recipiente etajere a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat de gatit cu aburi adler, putere 800w, timer, capacitate 9l, 3 recipiente etajere

Comanda cu incredere