Brand: As Seen On TV
OFA-PRTV-2871

Aparat de facut vata de zahar old fashioned

182.00 lei

+
Aparat de Facut Vata de Zahar Old Fashioned

Aparat de Facut Vata de Zahar Old Fashioned

Nimeni nu poate nega că, fără îndoială, vedeta show-ului în vremuri de târguri în orice oraș este vata de zahar, așa roz, asa pufoasa, așa lipicioasa ... și acum tu o poți face la tine acasă, ori de câte ori vrei!

Vata de zahar și mașina in stil retro va deveni vedeta la toate intalnirile si petrecerile dumneavoastra...

Adaugati zahar simplu sau aromat si in cateva minute vata de zahar pufoasa este gata.


Caracteristici:

Transformarea zaharului solid in vata de zahar

Confortabil și ușor de folosit

Măsuri 27 x 31 cm

Tensiune: 220V-240V 50Hz

Putere 500 W

Greutatea pachetului: 1,86 kg


Acest aparat este un accesoriu util pentru orice petrecere, fiind usor de utilizat. Pur si simplu adaugati zaharul si in cateva minute vata de zahar pufoasa este gata. Masina este mica, portabila si usor de curatat. Creati vata de zahar pe bat in doar cateva minute. Ideal pentru orice eveniment, popular pentru toate varstele.Poti comanda online produsul Aparat de Facut Vata de Zahar Old Fashioned la pretul de 182lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat de facut vata de zahar old fashioned , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat de facut vata de zahar old fashioned poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 182.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat de facut vata de zahar old fashioned prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 182.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 182.00 lei cat costa produsul cu codul OFA-PRTV-2871 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat de facut vata de zahar old fashioned se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul OFA-PRTV-2871 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat de facut vata de zahar old fashioned , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat de facut vata de zahar old fashioned a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat de facut vata de zahar old fashioned

Comanda cu incredere