Brand: Palmonix
MXY-6957

Aparat de curatare faciala reglabil pentru puncte negre, pori sau acnee + 4 capete si cablu usb

107.00 lei

+
Aparat de curatare faciala reglabil pentru puncte negre, pori sau acnee + 4 Capete si Cablu USB
Aparat de curatare faciala reglabil pentru puncte negre, pori sau acnee + 4 Capete si Cablu USB

SPECIFICAȚII:
-putere: 5W.
-tensiune: 5V.
-baterie: litiu 600mA.
-putere de aspirație: 53 KPA.
-număr trepte putere: 5.
-alimentare: de la portul USB (cablu inclus).
-dimensiuni (înălțime / lățime): 18,5 / 4,8 cm.
-lungime cablu: 80cm.
-greutate set: 180g.
-greutate set cu ambalaj: 270g.

Setul include:
-dispozitiv pentru curatare faciala, îndepărtare puncte negre.
-4 capete (diamant, oval, cu orificiu mic, cu orificiu mare).
-un set de garnituri și filtre de rezervă.
-cablu microUSB-USB.

Dispozitiv compact portabil pentru curatare faciala este un accesoriu pe care merită să-l aibă în fiecare cosmetician. Dispozitivul de curatare faciala este foarte ușor de utilizat - este controlat intuitiv cu ajutorul a 3 butoane. Dispozitivul pentru microdermabraziune are 5 nivele de putere, astfel încât să puteți ajusta cu ușurință puterea aspirației la tipul de piele. Pe ecranul dispozitivului puteți vedea modul de funcționare a acestuia și starea de încărcare a acumulatorului. Tratamentele efectuate corect cu un dispozitiv de microdermabraziune sunt complet sigure pentru piele și extrem de eficiente.

Aparatul funcționează fără fir și, dacă este necesar, poate fi încărcat prin cablu USB (inclus) - conectați-l doar la sursa de alimentare sau la încărcător și după un timp va fi gata de utilizat. Dispozitivul de curatare faciala, de asemenea, mic și la îndemână, astfel încât să-l puteți lua cu dvs. în orice călătorie.

Scapa de punctele negre inestetice!
Dispozitivul nostru, folosind puterea de aspirație, extrage punctele negre din porii pielii, curățând simultan de pielea moartă și excesul de sebum.
În dispozitivul de îndepărtare a punctelor negre găsim 4 capete de aspirație diferite:
-Primul vârf cu orificiu mic este special conceput pentru a curăța tenul de puncte negre. Vârful are un orificiu mic, astfel încât puterea de aspirație a dispozitivului se concentrează pe o mică parte a pielii, care este apoi curățată profund și eficient.

-Al doilea capat longitudinal este proiectat pentru un FaceLift rapid al feței. Dispozitivul produce un vid delicat, oferind masaj tenului, astfel îmbunătățind microcirculația și tensiunea.

-Cel de-al treilea capat va fi iubit de fiecare femeie căreia îi apar primele riduri. Cu ajutorul acestui capăt, dispozitivul efectuează un masaj delicat, liniștitor și, de asemenea, stimulează pielea, reducand in acelasi timp ridurile si eliminand petele.

-Al patrulea capat - diamant - este folosit pentru peeling. Se curăță temeinic celulele moarte, degresează stratul superior al pielii și îl netezeste.
Filtre și garnituri de etanșare.
Ele prelungesc durata de viață a dispozitivului, fără a fi nevoie să cumpărați alte filtre.
Cablul microUSB-USB este inclus
Producator:PalmonixCod:MXY23-6957

Poti comanda online produsul Aparat de curatare faciala reglabil pentru puncte negre, pori sau acnee + 4 Capete si Cablu USB la pretul de 107lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat de curatare faciala reglabil pentru puncte negre, pori sau acnee + 4 capete si cablu usb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat de curatare faciala reglabil pentru puncte negre, pori sau acnee + 4 capete si cablu usb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 107.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat de curatare faciala reglabil pentru puncte negre, pori sau acnee + 4 capete si cablu usb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 107.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 107.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6957 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat de curatare faciala reglabil pentru puncte negre, pori sau acnee + 4 capete si cablu usb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6957 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat de curatare faciala reglabil pentru puncte negre, pori sau acnee + 4 capete si cablu usb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat de curatare faciala reglabil pentru puncte negre, pori sau acnee + 4 capete si cablu usb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat de curatare faciala reglabil pentru puncte negre, pori sau acnee + 4 capete si cablu usb

Comanda cu incredere