Brand: Soulima
MXY-4534

Aparat de curatare faciala a porilor si a punctelor negre cu abur, cosuri si acnee

114.00 lei

+
Aparat de Curatare Faciala a Porilor si a Punctelor Negre cu Abur, Cosuri si Acnee
3 niveluri de putere potrivite pentru fiecare tip de piele
LED pentru utilizarea exactă în timpul zilei și în timpul nopții
Diodele indică faptul că dispozitivul funcționează
Funcția de abur, înmoaie pielea și deschide porii
Bateria integrată permite utilizarea fără fir
Accesorii, 4 pachete
Modern și elegant


SPECIFICATII TEHNICE


Putere: 5W
Tensiunea de intrare: 5V
Capacitatea bateriei: 600mA
Puterea de aspirație: 53KPA
Posibilitate de încărcare: cu USB (cablu inclus în set)
Dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 18x5x7cm
Lungimea cablurilor: 80cm
Greutate: 200g
Greutate cu ambalaj: 350g4 dispozitive (diamant, oval, cu o deschidere mică, cu o deschidere mare)
Setul de etanșare și filtrul de înlocuire
Cablu microUSB-USB
sticlă de apă mică, pâlnie
Dispozitivul nostru elimină porii, cuticulele și sebumul excesiv prin puterea de aspirație.

Adezivul din diamant este ideal ca peeling și pentru curățarea pielii
Aplicarea oculară recomandă pielea matură, ochii și gura
Atașare cu o deschidere mică ideală pentru capul negru
Atașamentul cu o deschidere mare este recomandat pentru drenajul pielii, pentru ridicarea și reducerea ridurilor

CUM FUNCTIONEAZÃ?

Umpleți recipientul cu apă și utilizați funcția de abur pentru a deschide porii.
Alegeți atașamentul potrivit și puterea de aspirație. Nu mențineți niciodată aparatul în aceeasi poziție timp de mai mult 3 secunde.
După utilizare, scoateți și curățați capul de curățare.
Curățați-vă fața cu apă rece, pentru a inchide porii.
3 NIVELURI DE PERFORMANȚĂ
3 nivele de aspirație. Dioda albă semnalează cantitatea potrivită. LED-urile luminoase albastre când se utilizează funcția de abur. De asemenea, se aprinde la încărcare.

Producator:SoulimaCod:MXY11-4534

Poti comanda online produsul Aparat de Curatare Faciala a Porilor si a Punctelor Negre cu Abur, Cosuri si Acnee la pretul de 114lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat de curatare faciala a porilor si a punctelor negre cu abur, cosuri si acnee , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat de curatare faciala a porilor si a punctelor negre cu abur, cosuri si acnee poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 114.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat de curatare faciala a porilor si a punctelor negre cu abur, cosuri si acnee prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 114.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 114.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4534 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat de curatare faciala a porilor si a punctelor negre cu abur, cosuri si acnee se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4534 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat de curatare faciala a porilor si a punctelor negre cu abur, cosuri si acnee , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat de curatare faciala a porilor si a punctelor negre cu abur, cosuri si acnee a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat de curatare faciala a porilor si a punctelor negre cu abur, cosuri si acnee

Comanda cu incredere