Brand: Camry
ADL-CR 7902

Aparat de aer conditionat portabil camry 3-in-1, 9000 btu, racire, ventilare, dezumidificare, telecomanda, clasa a, timer, 2650w

1060.00 lei

+
Aparat de Aer Conditionat Portabil Camry 3-in-1, 9000 BTU, Racire, Ventilare, Dezumidificare, Telecomanda, Clasa A, Timer, 2650W
Aparat de Aer Conditionat Portabil Camry 3-in-1, 9000 BTU, Racire, Ventilare, Dezumidificare, Telecomanda, Clasa A, Timer, 2650W

Aparatul de aer condiționat are nu numai funcții de ventilare și răcire, ci și funcția de dezumidificare (capacitatea de 24 l pe zi), ceea ce îl face un dispozitiv foarte util pentru fiecare sezon al anului. Pentru confortul utilizatorilor, aparatul de aer condiționat este echipat cu o telecomandă și cu un timer care permite pornirea și oprirea automată. Aerul condiționat poate funcționa cu succes în diferite tipuri de spații: locuințe, spatii comerciale, etc. Datorită faptului că este foarte eficient având în vedere consumul de energie (clasa energetică A), acesta poate fi pornit pentru perioade destul de lungi de timp, fără a genera facturi de energie ridicate.

Functia de dezumidificare:
Aceasta functie ne ajuta la mentinerea umiditatii aerului pastrand aerul curat si ferindu-ne astfel de problemele de sanatate care pot aparea in urma unei umiditati prea mari.

Datorită multitasking-ului, este un produs pe care îl puteți folosi pe tot parcursul anului! Un aparat de aer condiționat va răspunde nevoilor întregii familii și, în același timp, nu va ocupa mult spațiu. În climatul de astăzi, care este din ce în ce mai imprevizibil, schimbările bruște de temperatură devin normale. În timpul iernii, încălzim camerele și dorim să furnizăm aer proaspăt, vara avem nevoie de racoare.Specificatii:
- capacitatea de răcire (BTU): 9000 BT;
- capacitatea de răcire (W): 2650W;
- putere de intrare (răcire): 990W;
- capacitate de dezumidificare: 24 l / zi;
- nivelul de zgomot:

Poti comanda online produsul Aparat de Aer Conditionat Portabil Camry 3-in-1, 9000 BTU, Racire, Ventilare, Dezumidificare, Telecomanda, Clasa A, Timer, 2650W la pretul de 1060lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat de aer conditionat portabil camry 3-in-1, 9000 btu, racire, ventilare, dezumidificare, telecomanda, clasa a, timer, 2650w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat de aer conditionat portabil camry 3-in-1, 9000 btu, racire, ventilare, dezumidificare, telecomanda, clasa a, timer, 2650w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 1060.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat de aer conditionat portabil camry 3-in-1, 9000 btu, racire, ventilare, dezumidificare, telecomanda, clasa a, timer, 2650w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 1060.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 1060.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 7902 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat de aer conditionat portabil camry 3-in-1, 9000 btu, racire, ventilare, dezumidificare, telecomanda, clasa a, timer, 2650w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 7902 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat de aer conditionat portabil camry 3-in-1, 9000 btu, racire, ventilare, dezumidificare, telecomanda, clasa a, timer, 2650w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat de aer conditionat portabil camry 3-in-1, 9000 btu, racire, ventilare, dezumidificare, telecomanda, clasa a, timer, 2650w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat de aer conditionat portabil camry 3-in-1, 9000 btu, racire, ventilare, dezumidificare, telecomanda, clasa a, timer, 2650w

Comanda cu incredere