Brand: Palmonix
MXY-5749

Antena auto universala tip coada de rechin, culoare gri

33.00 lei

+
Antena Auto Universala tip Coada de Rechin, Culoare Gri
Antena Auto Universala tip Coada de Rechin, Culoare Gri

Antena radio AM-FM de calitate excelenta pentru masina dumneavoastra. Datorita acesteia, radioul dvs. poate functiona mult mai bine. Forma moderna a aripii de rechin va adauga stil masinii dumneavoastra.
Antena auto este perfecta pentru orice masina. Se lipeste pe plafon autovehiculului in exterior, asamblarea dureaza doar cateva clipe. Se utilizeaza cablajele existente, tot ce aveti nevoie in plus este o surubelnita pentru a insuruba cablul de semnal.

Caracteristici:
- Culoare gri
- Dimensiuni (L / W / H): 7,5 x 17 x 6cm
- Greutate: 54g

Specificatii:
- Forma aerodinamica
- Aplicare universala- poate fi utilizata pe orice marca de masina
- Instalare usoara
Antena auto de tip coada de rechin, este o soluție care asigură o bună recepție a semnalului, precum și o rezistență redusă la aer atunci când conduceți . Acest lucru este deosebit de important la viteze mari.

Antena produce mult mai puțin zgomot decât o antenă tradițională . Ca urmare, undele radio primite nu sunt distorsionate și astfel se menține calitatea corespunzătoare a transmisiei semnalului radio. În plus, forma antenei se poate monta pe orice caroserie si nu cauzează probleme atunci când megeti cu masina la spalatorie auto.

Producator:PalmonixCod:MXY17-5749

Poti comanda online produsul Antena Auto Universala tip Coada de Rechin, Culoare Gri la pretul de 33lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Antena auto universala tip coada de rechin, culoare gri , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Antena auto universala tip coada de rechin, culoare gri poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 33.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Antena auto universala tip coada de rechin, culoare gri prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 33.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 33.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5749 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Antena auto universala tip coada de rechin, culoare gri se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5749 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Antena auto universala tip coada de rechin, culoare gri , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Antena auto universala tip coada de rechin, culoare gri a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Antena auto universala tip coada de rechin, culoare gri

Comanda cu incredere