Brand: Malatec
MXY-2794

Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm

203.00 lei

+
Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm
Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm

Pisica se poate mișca în toate etajele confortabile datorită orificiilor care sunt echipate cu pluș.
3 bile pufoase pe un cauciuc oferă o mulțime de distracție pentru pisica ta.
3 etaje și un acoperiș pe care pisica dvs. se poate odihni.

Material exterior: sisal natural, durabil + plus.

Scratching post cu 3 nivele și acoperiș în cazul în care pisica se poate odihni.

Scaunele din mijlocul casei și acoperișului sunt acoperite cu un velur moale, care vă va oferi confortul pisicii.

O bază stabilă și 3 nivele de scaune în interiorul postului de zgâriere fac ca cabana să fie potrivită pentru câțiva pisici.

Intrările la cabană sunt decorate cu blană moale. Trei bile pufoase pe elastic asigură pisica dvs. o mulțime de distracție.

Ascuțirea claws este o operațiune foarte importantă pentru pisici - este necesar să se ofere un post special de pisică pentru zgârieturi, pentru a se proteja împotriva distrugerii tapetului sau a mobilierului.

Cabana exterioară este acoperită cu o panglică specială - ghearele se scarpină.

SPECIFICAȚIE:

Dimensiuni (înălțime / lățime) 70x36cm

Greutate 6,5 kg

Producator:MalatecCod:MXY7-2794

Poti comanda online produsul Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm la pretul de 203lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 203.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 203.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 203.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2794 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2794 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm

Comanda cu incredere