Brand: Malatec
MXY-2795

Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm, culoare bej

202.00 lei

+
Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm, culoare Bej
Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm, culoare Bej

Caracteristici:
-ansamblu de pisici cu 3 nivele și un acoperiș pe care pisicile se pot odihni.
-în exterior, ansamblul este acoperit cu material, iar în mijloc și deasupra cu velur moale.
-3 mingi pufoase pe elastic va oferii pisiclor multa distracție.
-pisica se poate mișca liber între etaje datorită spatiului din ansamblu.

SPECIFICAȚII:
-Culoare: bej.
-Dimensiuni (înălțime / lățime): 70x36cm.
-Greutate: ~ 6,5 kg.

Ansamblu cu 3 niveluri și un acoperiș pe care pisicile se pot odihni. Scaunele din mijlocul ansamblului și acoperișul sunt acoperite cu un velur moale care va oferi pisicii confort.

Ascutirea ghearelor este o activitate foarte importanta a pisicilor - asigurati-va ca le oferiti pisicilor un ansamblu special pentru a va proteja de distrugerea tapetului sau mobilierului. Ansamblul este acoperit cu o panglică specială pe exterior.

Producator:MalatecCod:MXY14-2795

Poti comanda online produsul Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm, culoare Bej la pretul de 202lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm, culoare bej , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm, culoare bej poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 202.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm, culoare bej prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 202.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 202.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2795 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm, culoare bej se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2795 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm, culoare bej , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm, culoare bej a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Ansamblu de joaca pentru pisici tip tub 70cm, culoare bej

Comanda cu incredere