Brand: Palmonix
APT-ZW6A

Ansamblu de joaca pentru pisici cu 4 nivele, casuta si jucarie pasare, inaltime 112cm, culoare negru

172.00 lei

Ansamblu de Joaca pentru Pisici cu 4 Nivele, Casuta si Jucarie Pasare, Inaltime 112cm, Culoare Negru
Ansamblu de Joaca pentru Pisici cu 4 Nivele, Casuta si Jucarie Pasare, Inaltime 112cm, Culoare Negru

Protejați-vă mobilierul, covoarele și perdelele cu ansamblu pentru pisici pe mai multe nivele, fabricat din materiale de înaltă calitate (sisal)!
Echipat cu o casă de pisici, un tunel deschis de ambele părți și un raft înalt în partea de sus cu o jucărie în formă de pasăre atașată la un șnur. Chiar și pisica cea mai hiperactivă nu va fi capabilă să distrugă și să răstoarne ansamblul de joaca cu susul în jos :)

Caracteristici:
- Echipat cu câte 4 nivele diferite + o casuta pentru pisica;
- Fabricat din materiale de calitate superioară (sisal), va păstra cu ușurință greutatea pisicii.

Specificații:
- Material: PAL;
- Material (tapițerie): sisal;
- 4 nivele de joaca;
- casuta pentru pisica;
- inaltimea casutei: 25 cm;
- iiametrul casutei: 31 cm;
- Placa inferioară: 40 cm x 40 cm;
- Placa nr. 2 și 4 (pătrat): 30 cm x 30 cm;
- Placa nr. 3 (rotunjită): 38 cm x 29 cm;
- Dimensiuni : 75 cm x 40 cm x 112 cm;
- Înălțime totală: 112 cm;
- Culoare: negru;
- Greutate (cu ambalaj): 7 kg.

Producator:PalmonixCod:APT17-ZW6A

Poti comanda online produsul Ansamblu de Joaca pentru Pisici cu 4 Nivele, Casuta si Jucarie Pasare, Inaltime 112cm, Culoare Negru la pretul de 172lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Ansamblu de joaca pentru pisici cu 4 nivele, casuta si jucarie pasare, inaltime 112cm, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Ansamblu de joaca pentru pisici cu 4 nivele, casuta si jucarie pasare, inaltime 112cm, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 172.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Ansamblu de joaca pentru pisici cu 4 nivele, casuta si jucarie pasare, inaltime 112cm, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 172.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 172.00 lei cat costa produsul cu codul APT-ZW6A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Ansamblu de joaca pentru pisici cu 4 nivele, casuta si jucarie pasare, inaltime 112cm, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-ZW6A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Ansamblu de joaca pentru pisici cu 4 nivele, casuta si jucarie pasare, inaltime 112cm, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Ansamblu de joaca pentru pisici cu 4 nivele, casuta si jucarie pasare, inaltime 112cm, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Ansamblu de joaca pentru pisici cu 4 nivele, casuta si jucarie pasare, inaltime 112cm, culoare negru

Comanda cu incredere