Brand: MATCH
HRT-6097453990-6703-67

Amplificator auto match m 5dsp, 5 canale

2242.00 lei

+
AMPLIFICATOR AUTO MATCH M 5DSP, 5 CANALE
AMPLIFICATOR AUTO MATCH M 5DSP, 5 CANALE

Amplificatorul auto Match M 5DSP este la fel de mic ca un pachet de tigari, dar un imens în performanta si functie: acesta ofera o putere imensa si o tehnologie de ultima ora într-o carcasa remarcabil de mica.

 

Cinci canale, un puternic  DSP audio cu 7 canale cu rezolutie de 56 biti si tehnologia de clasa GD proprie amplificatorul pentru performante audio de ultima ora. Dimensiunile sale minime, precum si eficienta ridicata si disiparea redusa a caldurii permit concepte de instalare si economisire fara precedent, care nu au fost posibile anterior.

 

M 5DSP are doua moduri de alimentare: poate fi actionat optional în modul "HighPower" pentru performante maxime sau în modul "MidPower" cu putere redusa de iesire si consum redus de energie pentru aplicatiile Plug & Play.

 

Un iesire subwoofer, o iesire la distanta si un pre -out cu 2 canale configurabil în mod gratuit pentru conectarea amplificatoarelor suplimentare ofera o conectivitate suplimentara.

 

DSP software-ul DSP PC-Tool al lui Audiotec Fischer, DSP-ul integrat poate fi configurat cu usurinta în functie de cerintele individuale. Domeniul de livrare include un cablu de conectare si un cablu adaptor pentru conectarea unui modul Plug & Play MATCH sau un subwoofer conventional.

 

Caracteristici:

 

-Amplificator clasa GD cu 5 canale cu DSP integrat cu 7 canale

-Dimensiuni foarte compacte si disipare scazuta a caldurii datorita eficientei maxime

-Doua optiuni de alimentare: modul "HighPower" pentru performante maxime si mod "MidPower" cu putere redusa de iesire si consum redus de energie pentru aplicatiile Plug & Play

-DSP audio extrem de puternic, cu o rezolutie de 56 biti

-Intrare optica în format SPDIF cu rate de esantionare între 6 si 96 kHz

-Comutator automat la distanta

-Intrare inteligenta la nivel înalt cu circuitul ADEP

-Frecvent configurabil cu 2 canale PreOut pentru conectarea amplificatoarelor suplimentare

-Cablu de conectare subwoofer pentru MATCH Plug & Play si subwoofere conventionale incluse în livrare

-Comanda de intrare pentru telecomanda optionala 

puterea de iesire RMS / max.

- at 4 Ohmi Mod HighPower: 4 x 60/120 W (fata / spate)

Modul MidPower: 4 x 35/70 Watts (fata / spate)

- at 2 ohmi -

- at 1 Ohm -

- punte at 4 ohmi -

- punte at 2 ohmi -

- iesire subwoofer at 4 ohmi 1 x 90/180 wati

- iesire subwoofer at 2 Ohmi 1 x 160/320 Watts

Tehnologia amplificatoarelor Clasa GD

4 x intrari difuzor de nivel ridicat

1 x SPDIF optic (6 - 96 kHz)

Intrare sensibilitate 11,2 Volti

Impedanta de intrare la nivel înalt de 13 Ohmi

5 x iesiri difuzor

1 x Linie de iesire (fisa stereo de 3,5 mm pentru casti)

1 x iesire la distanta

Tensiunea de iesire RCA / Cinch 3 Volti RMS

Raspunsul de frecventa 20 Hz - 20.000 Hz

Rezolutie DSP 56 Bit

Puterea DSP 172 MHz

Rata de esantionare 48 kHz

Procesor de semnal audio de tip DSP

Convertoare de semnal A / D: Asahi Kasei

D / A: Asahi Kasei

Semnal de intrare digitala a semnalului / zgomotului> 105 dB (A-ponderat)

Intrare analogica a semnalului-zgomot> 99 dB (A-ponderata)

Distorsiune (THD) <0,03%

Factor de amortizare> 50

Tensiune de operare 10,5 Volti (maxim 5 secunde pâna la 6 volti)

Extinderea curentului 280 mA

Max. curent de iesire la distanta 500 mA

Siguranta 1 x 30 A siguranta maxima (APX)

Caracteristici suplimentare Sursa interna complet stabilizata cu functia Start-Stop, procesare semnal digital de 56 biti, memorie interna pentru doua setari diferite de sunet, intrare USB, intrare pentru telecomanda, iesire stereo

Dimensiuni (Î x L x Î) 35 x 85 x 110 mm /

1,34 x 3,35 x 4,33 "

Producator:MATCHCod:HRT-6097453990-6703-67

Poti comanda online produsul AMPLIFICATOR AUTO MATCH M 5DSP, 5 CANALE la pretul de 2242lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Amplificator auto match m 5dsp, 5 canale , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Amplificator auto match m 5dsp, 5 canale poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 2242.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Amplificator auto match m 5dsp, 5 canale prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 2242.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 2242.00 lei cat costa produsul cu codul HRT-6097453990-6703-67 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Amplificator auto match m 5dsp, 5 canale se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul HRT-6097453990-6703-67 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Amplificator auto match m 5dsp, 5 canale , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Amplificator auto match m 5dsp, 5 canale a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Amplificator auto match m 5dsp, 5 canale

Comanda cu incredere