Brand: MalTec
MLS-CH2500DW

Aeroterma radiator electric maltec cu functie turbo si 3 trepte de incalzire, termostat reglabil, putere 2000w, culoare alb

145.00 lei

+
Aeroterma Radiator Electric MalTec cu Functie Turbo si 3 Trepte de Incalzire, Termostat Reglabil, Putere 2000W, Culoare Alb
Aeroterma Radiator Electric MalTec cu Functie Turbo si 3 Trepte de Incalzire, Termostat Reglabil, Putere 2000W, Culoare Alb

SPECIFICAȚII:
-putere: 750/ 1250 / 2000W.
-sursa de alimentare: 220-230V, 50 / 60Hz.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 52/34 / 11cm.
-greutate: 2.3kg.
-protectie împotriva supraîncălzirii.
-termostat.
-functie Turbo.
-manere transport.
-montabil pe perete sau pe sol.
-indicator led.

Echipamentele îmbogățite, ușurința în utilizare și execuția atentă sunt foarte apreciate.
Încălzitorul convector CH2500DW funcționează pe principiul încălzirii aerului care trece prin el . Incălzirea este realizată prin bobine subțiri care se încălzesc mult mai repede decât încălzitoarele groase, datorită cărora încălzitorul funcționează la numai 2 minute după pornire. Aerul încălzit iese prin grilajul superior al convectorului, răspândindu-se în toata încăperea. Prin instalarea unui termostat, putem seta temperatura potrivită camerei, iar radiatorul va menține temperatura la acest nivel.

Putere reglabilă
Intervalul de reglare este de 750 - 1250 - 2000 W
Convectorul încălzitor CH2500DW are putere de încălzire reglabilă. Acesta poate fi setat pe 3 niveluri, în funcție de nevoile dvs.

Ușurința în comutarea puterii radiatorului este asigurată de două butoane cu semnalizare, care indică dacă termostatul a atins temperatura dorită.

Eficiență energetică.
Economisiți energie electrică.
Radiatorul are un termostat care oprește automat dispozitivul atunci când temperatura din încăpere atinge valoarea setată. Încălzitorul nu funcționează tot timpul - economisește energie.

Protecție împotriva supraîncălzirii.
Sistemul de siguranță integrat protejează împotriva depășirii temperaturii admisibile prin oprirea imediat a sursei de alimentare.

Dispozitivul poate fi utilizat la orice temperatură predominantă, datorită posibilității ventilării prin orificiile de incălzire.

Încălzitorul poate fi montat pe perete sau prin utilizarea picioarelor ca un suport liber, poate fi instalat cu succes în orice tip de cameră.

Ideal pentru birouri care necesită încălzire suplimentara sau nu au deloc.

Soluția perfectă pentru apartamente.

Este util pentru rutote sau in camping dacă ne place să dormim într-o cameră cu temperaturi prea ridicate.

Pe o parcelă unde nu există adesea altă sursă de încălzire.

Producator:MalTecCod:MLS4-CH2500DW

Poti comanda online produsul Aeroterma Radiator Electric MalTec cu Functie Turbo si 3 Trepte de Incalzire, Termostat Reglabil, Putere 2000W, Culoare Alb la pretul de 145lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aeroterma radiator electric maltec cu functie turbo si 3 trepte de incalzire, termostat reglabil, putere 2000w, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aeroterma radiator electric maltec cu functie turbo si 3 trepte de incalzire, termostat reglabil, putere 2000w, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 145.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aeroterma radiator electric maltec cu functie turbo si 3 trepte de incalzire, termostat reglabil, putere 2000w, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 145.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 145.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-CH2500DW nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aeroterma radiator electric maltec cu functie turbo si 3 trepte de incalzire, termostat reglabil, putere 2000w, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-CH2500DW atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aeroterma radiator electric maltec cu functie turbo si 3 trepte de incalzire, termostat reglabil, putere 2000w, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aeroterma radiator electric maltec cu functie turbo si 3 trepte de incalzire, termostat reglabil, putere 2000w, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aeroterma radiator electric maltec cu functie turbo si 3 trepte de incalzire, termostat reglabil, putere 2000w, culoare alb

Comanda cu incredere