Brand: Malatec
MXY-6306

Aeroterma radiator electric cu functie turbo si 3 trepte de incalzire, termostat reglabil, putere 2000w, culoare alb

129.00 lei

+
Aeroterma Radiator Electric cu Functie Turbo si 3 Trepte de Incalzire, Termostat Reglabil, Putere 2000W, Culoare Alb
Aeroterma Radiator Electric cu Functie Turbo si 3 Trepte de Incalzire, Termostat Reglabil, Putere 2000W, Culoare Alb

SPECIFICAȚII:
-putere: 750/1250 / 2000W.
-sursa de alimentare: 220-230V, 50 / 60Hz.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 51/20 / 38cm.
-lungime cablu: 130cm.
-greutate: 2.55kg.
-greutate cu ambalaj: 3,65 kg.
-protectie împotriva supraîncălzirii.

Plăcerea și confortul oferite de dispozitivul de încălzire a încăperii nu sunt singurele avantaje ale menținerii temperaturii potrivite. Este, de asemenea, o bună stare de sănătate și de îngrijire a apartamentului sau a casei, care trebuie încălzită corespunzător, astfel încât condițiile predominante să permită o utilizare netedă. Un radiator electric este un dispozitiv care vă va permite să încălziți diferite camere.

Puterea mare garantează încălzirea rapidă, ceea ce oferă încălzirea eficientă a mediului imediat. Construcția special concepută a radiatorului determină distribuirea echilibrată a căldurii generate în acesta, datorită căreia vom simți imediat îmbunătățirea confortului. Radiatorul are, de asemenea, un ventilator încorporat, care poate fi acționat pentru o circulație mai rapidă a aerului în încăperea încălzită.

Funcționarea încălzitorului electric este intuitivă și foarte simplă. Radiatorul are trei butoane care activează 750W și 1250W. Comutarea lor independentă oferă puterea indicată. Activarea simultană oferă o putere completă de încălzire de 2000W. În cadrul nivelelor individuale de putere, puteți ajusta ușor nivelul curent de încălzire utilizând butonul.

Dispozitivul de încălzire este echipat, de asemenea, cu un sistem de protecție împotriva supraîncălzirii, care oferă siguranța utilizatorilor. Pe partea laterală există mânere care vă permit să vă mișcați și să mutați dispozitivul liber chiar și atunci când este fierbinte. Aceasta permite ajustarea actuală a setărilor sale.

Radiatorul poate fi folosit într-o poziție verticala, când stabilitatea este garantată de picioarele acestuia sau se poate monta pe perete pe brațele de montare incluse în set. Setul include pini de montare.

Producator:MalatecCod:MXY14-6306

Poti comanda online produsul Aeroterma Radiator Electric cu Functie Turbo si 3 Trepte de Incalzire, Termostat Reglabil, Putere 2000W, Culoare Alb la pretul de 129lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aeroterma radiator electric cu functie turbo si 3 trepte de incalzire, termostat reglabil, putere 2000w, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aeroterma radiator electric cu functie turbo si 3 trepte de incalzire, termostat reglabil, putere 2000w, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 129.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aeroterma radiator electric cu functie turbo si 3 trepte de incalzire, termostat reglabil, putere 2000w, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 129.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 129.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6306 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aeroterma radiator electric cu functie turbo si 3 trepte de incalzire, termostat reglabil, putere 2000w, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6306 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aeroterma radiator electric cu functie turbo si 3 trepte de incalzire, termostat reglabil, putere 2000w, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aeroterma radiator electric cu functie turbo si 3 trepte de incalzire, termostat reglabil, putere 2000w, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aeroterma radiator electric cu functie turbo si 3 trepte de incalzire, termostat reglabil, putere 2000w, culoare alb

Comanda cu incredere