Brand: MalTec
MLS-TH2001

Aeroterma incalzire maltec cu 3 trepte si ventilator, putere 2000w, culoare alb

65.00 lei

+
Aeroterma Incalzire MalTec cu 3 Trepte si Ventilator, Putere 2000W, Culoare Alb
Aeroterma Incalzire MalTec cu 3 Trepte si Ventilator, Putere 2000W, Culoare Alb

Specificatii tehnice:
-Alimentare in 3 trepte: 0 - 1000 - 2000 Watt.
-Protecție împotriva supraîncălzirii.
-Indicator led.
-Maner pentru transport.
-Alimentare: 230V 50Hz.
-Greutate netă: 0,9 kg.
-Culoare: alb.
-Lungime cablu: 130 cm.
-Dimensiuni dispozitiv: 13,5 x 22 x 26 cm.

Aeroterma este un dispozitiv folosit pentru a încălzi camerele printr-un curent de aer cald. Principiul de funcționare este similar cu cel al unui uscător de păr. În interiorul aparatului există un element care se încălzește ca urmare a curentului care trece prin el. Apoi, aerul care iasa din dispozitiv (accelerat de suflanta) primește căldură din acest element, încălzind încăperea.

Aeroterma Maltec are o putere reglabilă de încălzire. Acesta poate fi setat pe 3 niveluri, în funcție de nevoile dvs.

Butoane ergonomice, ușor de manevrat. Cel stânga reglează puterea, iar cel din dreapta alege modul.

Eficiență energetică
Economisiți energia electrică.
Ventilatorul a fost proiectat să utilizeze puterea maximă consumată.

Protecție împotriva supraîncălzirii.
Sistemul de siguranță integrat protejează împotriva depășirii temperaturii admisibile prin oprirea imediat a sursei de alimentare.

Producator:MalTecCod:MLS4-TH2001

Poti comanda online produsul Aeroterma Incalzire MalTec cu 3 Trepte si Ventilator, Putere 2000W, Culoare Alb la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aeroterma incalzire maltec cu 3 trepte si ventilator, putere 2000w, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aeroterma incalzire maltec cu 3 trepte si ventilator, putere 2000w, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aeroterma incalzire maltec cu 3 trepte si ventilator, putere 2000w, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-TH2001 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aeroterma incalzire maltec cu 3 trepte si ventilator, putere 2000w, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-TH2001 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aeroterma incalzire maltec cu 3 trepte si ventilator, putere 2000w, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aeroterma incalzire maltec cu 3 trepte si ventilator, putere 2000w, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aeroterma incalzire maltec cu 3 trepte si ventilator, putere 2000w, culoare alb

Comanda cu incredere