Brand: Malatec
MXY-981

Aeroterma electrica 2-in-1 incalzire sau ventilator, putere 2000w, 2 trepte incalzire, culoare alb

71.00 lei

+
Aeroterma Electrica 2-in-1 Incalzire sau Ventilator, Putere 2000W, 2 Trepte Incalzire, Culoare Alb
Aeroterma Electrica 2-in-1 Incalzire sau Ventilator, Putere 2000W, 2 Trepte Incalzire, Culoare Alb

Aeroterma încălzitor indispensabil cu 2 funcții. Poate radia și ventila. Poate fi folosit pe tot parcursul anului datorită radiatorului și ventilatorului. Are un mod de comutare 0, un flux de aer rece și două niveluri de putere de încălzire: 1000W și TURBO 2000W.

În plus, are un buton pentru ajustarea cantității de căldură. Sistemul de încălzire a ventilatorului este o soluție ideală pentru încălzirea camerelor.

Designul special nu numai că asigură o distribuție uniformă a temperaturii în întreaga cameră.

Este o soluție excelentă atât pentru case și birouri, garaje etc. Pentru o siguranță sporită, dispozitivul este echipat cu protecție împotriva supraîncălzirii.

Specificatii:
-culoare: alb.
-2 optiuni de setare putere: 1000W / 2000W.
-alimentare: 220-240V.
-lungime cablu: 130cm.
-dimensiuni: 26x15,5x11,5cm.
-greutate: 1kg.

Producator:MalatecCod:MXY14-981

Poti comanda online produsul Aeroterma Electrica 2-in-1 Incalzire sau Ventilator, Putere 2000W, 2 Trepte Incalzire, Culoare Alb la pretul de 71lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aeroterma electrica 2-in-1 incalzire sau ventilator, putere 2000w, 2 trepte incalzire, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aeroterma electrica 2-in-1 incalzire sau ventilator, putere 2000w, 2 trepte incalzire, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 71.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aeroterma electrica 2-in-1 incalzire sau ventilator, putere 2000w, 2 trepte incalzire, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 71.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 71.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-981 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aeroterma electrica 2-in-1 incalzire sau ventilator, putere 2000w, 2 trepte incalzire, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-981 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aeroterma electrica 2-in-1 incalzire sau ventilator, putere 2000w, 2 trepte incalzire, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aeroterma electrica 2-in-1 incalzire sau ventilator, putere 2000w, 2 trepte incalzire, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aeroterma electrica 2-in-1 incalzire sau ventilator, putere 2000w, 2 trepte incalzire, culoare alb

Comanda cu incredere