Brand: Adler
ADL-AD 7703

Aeroterma ceramica adler cu termostat, putere 1500w, 2 trepte incalzire, functie de oscilatie automata

97.00 lei

+
Aeroterma Ceramica Adler cu Termostat, Putere 1500W, 2 Trepte Incalzire, Functie de Oscilatie Automata

Aeroterma Ceramica Adler cu Termostat, Putere 1500W, 2 Trepte Incalzire, Functie de Oscilatie AutomataAeroterma cu ventilator dual care functioneaza pe doua nivele de putere si are un termostat care vă permite să reglați cantitatea de căldură generată în funcție de nevoi. De asemenea, poate fi activat ca un dispozitiv de răcire. Din acest motiv, încălzitorul ventilator are aplicația atât în zilele reci cât și în cele calde. Pentru a crește siguranța, dispozitivul este echipat cu o protecție împotriva supraîncălzirii. Elementul de încălzire este fabricat din ceramică, care asigură durabilitatea și funcționarea fără probleme.


Specificatii:

Două niveluri de putere: 750 W, 1500 WMișcare oscilantăTermostat pentru controlul temperaturii Funcția de ventilator Protecție împotriva supraîncălziriitermostatÎntrerupător automat de siguranțăAlimentare: 230V ~ 50

Producator:AdlerCod:ADL15-AD 7703

Poti comanda online produsul Aeroterma Ceramica Adler cu Termostat, Putere 1500W, 2 Trepte Incalzire, Functie de Oscilatie Automata la pretul de 97lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aeroterma ceramica adler cu termostat, putere 1500w, 2 trepte incalzire, functie de oscilatie automata , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aeroterma ceramica adler cu termostat, putere 1500w, 2 trepte incalzire, functie de oscilatie automata poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 97.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aeroterma ceramica adler cu termostat, putere 1500w, 2 trepte incalzire, functie de oscilatie automata prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 97.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 97.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 7703 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aeroterma ceramica adler cu termostat, putere 1500w, 2 trepte incalzire, functie de oscilatie automata se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 7703 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aeroterma ceramica adler cu termostat, putere 1500w, 2 trepte incalzire, functie de oscilatie automata , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aeroterma ceramica adler cu termostat, putere 1500w, 2 trepte incalzire, functie de oscilatie automata a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aeroterma ceramica adler cu termostat, putere 1500w, 2 trepte incalzire, functie de oscilatie automata

Comanda cu incredere