Brand: Adler
ADL-AD 7702

Aeroterma ceramica adler, 2 trepte incalzire, putere 1500w, termostat, functie ventilator, culoare negru

73.00 lei

+
Aeroterma Ceramica Adler, 2 Trepte Incalzire, Putere 1500W, Termostat, Functie Ventilator, Culoare Negru

Aeroterma Ceramica Adler, 2 Trepte Incalzire, Putere 1500W, Termostat, Functie Ventilator, Culoare NegruAeroterma din ceramica care poate functiona pe doua nivele de putere, in functie de nevoile tale.
Are si un termostat încorporat, care vă permite să reglați cantitatea de căldură generată în funcție de temperatura ambientala. De asemenea, poate fi folosita ca un dispozitiv de răcire .
Dispozitivul este echipat cu o protecție împotriva supraîncălzirii. Elementul de încălzire este fabricat din ceramică, care asigură durabilitatea și funcționarea fără probleme.Incalzitor ceramicDouă nivele de putere: 750 W, 1500 WTermostat pentru controlul temperaturiiFuncția de ventilator Protecție împotriva supraîncălziriiTermostatÎntrerupător automat de sigurantaAlimentare: 230V ~ 50H

Producator:AdlerCod:ADL15-AD 7702

Poti comanda online produsul Aeroterma Ceramica Adler, 2 Trepte Incalzire, Putere 1500W, Termostat, Functie Ventilator, Culoare Negru la pretul de 73lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aeroterma ceramica adler, 2 trepte incalzire, putere 1500w, termostat, functie ventilator, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aeroterma ceramica adler, 2 trepte incalzire, putere 1500w, termostat, functie ventilator, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 73.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aeroterma ceramica adler, 2 trepte incalzire, putere 1500w, termostat, functie ventilator, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 73.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 73.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 7702 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aeroterma ceramica adler, 2 trepte incalzire, putere 1500w, termostat, functie ventilator, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 7702 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aeroterma ceramica adler, 2 trepte incalzire, putere 1500w, termostat, functie ventilator, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aeroterma ceramica adler, 2 trepte incalzire, putere 1500w, termostat, functie ventilator, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aeroterma ceramica adler, 2 trepte incalzire, putere 1500w, termostat, functie ventilator, culoare negru

Comanda cu incredere