Brand: IsoTrade
MXY-4411

Aeroterma auto rotativa 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida, putere 200w

60.00 lei

Aeroterma Auto Rotativa 12V 2-in-1, Racire sau Incalzire Rapida, Putere 200W
Aeroterma Auto Rotativa 12V 2-in-1, Racire sau Incalzire Rapida, Putere 200W

SPECIFICAȚII:
-putere: 150W.
-tensiune: 12V.
-timp max. de lucru: 4-5h.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 13x12x6,5cm
-lungime cablu: 130cm.
-greutate aeroterma: 355g.
-greutate cu ambalaj: 390g.

Setul include:
-aeroterma.
-bandă dublu-adeziva.

Aeroterma se monteaza pe tabloul de bord folosind banda dublu-adeziva (inclusă). Se alimenteaza prin un cablu cu o mufă de brichetă auto de 12V.

Poate fi montata permanent pe piciorul rotativ, cu înălțime reglabilă și rotire de 360 A° utilizând banda dublu adezivă inclusă, astfel încât ventilatorul poate fi direcționat direct pe parbriz, la șofer sau pasager.

Funcția ventilator - ventilatorul este util în timpul verii pentru a reduce temperatura într-o mașină încălzită. Perfect pentru autoturisme fără aer condiționat.

Aeroterma are o putere de 200W, datorită căreia se obține o eficiență ridicată a încălzirii interioare a autoturismului fără riscul descărcării rapide a bateriei. Lungimea suficientă a cablului va permite instalarea dispozitivului oriunde în mașină - indiferent dacă este o mașină mare sau mai mică.

HEAT - încălzire - comută alimentarea cu aer cald.
OFF - oprire
FAN - ventilator - pornește alimentarea cu aer rece.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-4411

Poti comanda online produsul Aeroterma Auto Rotativa 12V 2-in-1, Racire sau Incalzire Rapida, Putere 200W la pretul de 60lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aeroterma auto rotativa 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida, putere 200w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aeroterma auto rotativa 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida, putere 200w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 60.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aeroterma auto rotativa 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida, putere 200w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 60.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 60.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4411 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aeroterma auto rotativa 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida, putere 200w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4411 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aeroterma auto rotativa 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida, putere 200w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aeroterma auto rotativa 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida, putere 200w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aeroterma auto rotativa 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida, putere 200w

Comanda cu incredere