Brand: Iso Trade
MXY-4409

Aeroterma auto 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida si dezghetare geamuri, putere 150w

54.00 lei

+
Aeroterma Auto 12V 2-in-1, Racire sau Incalzire Rapida si Dezghetare Geamuri, Putere 150W
Aeroterma Auto 12V 2-in-1, Racire sau Incalzire Rapida si Dezghetare Geamuri, Putere 150W

2 funcții: încălzire și răcire
Pentru dezghețarea rapidă a geamurilor din față și din spate
Întrerupător ventilator (ventilație) pentru aerul rece
Comutatorul HEAT (încălzire) pentru aerul cald
Se încălzește imediat după pornire
Conectare pentru brichetă 12 V
SPECIFICATII TEHNICE:

Putere: 150W
Conectare la rețea: 12V
Dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 16x13x6,5cm
Lungimea cablului: 130cm
Greutate: 340g
Greutate cu ambalaj: 400g
IN SET:

încălzitor
Bandă adezivă pe ambele fețe

Suportul flexibil vă ajută să aduceți ventilatorul în poziția perfectă.
Încălzirea ventilatorului este atașată la bord cu ajutorul benzii adezive (inclusă în set).
Conectarea este ușoară prin intermediul brichetei de 12V.
De asemenea, montarea practică ajută la decongelarea oglinzilor și a ferestrelor. Din ziua de azi nu trebuie să așteptați pentru totdeauna în mașină până când se încălzește, încălzitorul ventilatorului este gata în câteva secunde. Piciorușul de montare cu funcție de 360 a€‹a€‹A° vă ajută să îndreptați aerul cald acolo unde este necesar.
Funcționarea ventilatorului ventilator, răcește aerul în timpul verii. Perfect pentru mașini mai vechi fără climă.
Putere de 150 W, încălzește foarte repede mașina fără a împovăra bateria mașinii.
Lungimea cablului de 130 cm este suficientă pentru a monta încălzitorul peste tot în mașină - indiferent dacă este vorba despre o mașină mică sau o camionetă de familie.

FAN - ventilație - comutator pentru aerul rece
OFF - oprit
HEAT - încălzire - comutator pentru aerul cald

Producator:Iso TradeCod:MXY7-4409

Poti comanda online produsul Aeroterma Auto 12V 2-in-1, Racire sau Incalzire Rapida si Dezghetare Geamuri, Putere 150W la pretul de 54lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aeroterma auto 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida si dezghetare geamuri, putere 150w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aeroterma auto 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida si dezghetare geamuri, putere 150w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 54.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aeroterma auto 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida si dezghetare geamuri, putere 150w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 54.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 54.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4409 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aeroterma auto 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida si dezghetare geamuri, putere 150w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4409 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aeroterma auto 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida si dezghetare geamuri, putere 150w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aeroterma auto 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida si dezghetare geamuri, putere 150w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aeroterma auto 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida si dezghetare geamuri, putere 150w

Comanda cu incredere