Brand: IsoTrade
MXY-4410

Aeroterma auto 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida, putere 150w

54.00 lei

+
Aeroterma Auto 12V 2-in-1, Racire sau Incalzire Rapida, Putere 150W

Aeroterma Auto 12V 2-in-1, Racire sau Incalzire Rapida, Putere 150WSPECIFICAȚII:
-putere: 150W.
-tensiune: 12V.
-timp max. de lucru: 4-5h.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 14,5x15x6,5cm.
-lungime cablu: 140cm.
-greutate aeroterma: 355g.
-greutate cu ambalaj: 420g.Setul include:
-aeroterma.
-bandă dublu-adeziva.Încălzitorul se monteaza pe tabloul de bord folosind banda dublu-adeziva (inclusă). Se alimenteaza prin un cablu cu o mufă de brichetă auto de 12V.Acest dispozitiv poate fi folosit în principal dorit pentru dezghețarea ferestrelor - fără răzuirea pentru care acem nevoie de foarte mult timp. Nu trebuie să fie frig în dimineața și să așteptati în mașină până când motorul se încălzește, dispozitivul de încălzire generează aer cald în câteva secunde după pornire.Funcția ventilator - ventilatorul este util în timpul verii pentru a reduce temperatura într-o mașină încălzită. Perfect pentru autoturisme fără aer condiționat.Aeroterma are o putere de 150W, datorită căreia se obține o eficiență ridicată a încălzirii interioare a autoturismului fără riscul descărcării rapide a bateriei. Lungimea suficientă a cablului va permite instalarea dispozitivului oriunde în mașină - indiferent dacă este o mașină mare sau mai mică.HEAT - încălzire - comută alimentarea cu aer cald.
OFF - oprire
FAN - ventilator - pornește alimentarea cu aer rece.Producator:IsoTradeCod:MXY14-4410

Poti comanda online produsul Aeroterma Auto 12V 2-in-1, Racire sau Incalzire Rapida, Putere 150W la pretul de 54lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aeroterma auto 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida, putere 150w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aeroterma auto 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida, putere 150w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 54.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aeroterma auto 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida, putere 150w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 54.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 54.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4410 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aeroterma auto 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida, putere 150w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4410 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aeroterma auto 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida, putere 150w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aeroterma auto 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida, putere 150w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aeroterma auto 12v 2-in-1, racire sau incalzire rapida, putere 150w

Comanda cu incredere