Brand:
CRD-TE00710

Aerosol pentru curatat disc frana prevent 500ml maniamall

18.00 lei

+
Aerosol pentru curatat disc frana Prevent 500ml ManiaMall
Aerosol pentru curatat disc frana Prevent 500ml ManiaMall

- TE00710 Cantitate: 500 ml
Descriere: Prin utilizarea produsului creste actiunea de franare, uniformizeaza distributia fortei de franare, permitand astfel efectuarea unei franari sigure. Actiunea de crestere a efectului de franare asigura distante de franare mai scurte, iar cel de distribuire al fortei de franare reduce pericolul de derapare. Curata in cel mai scurt timp sabotii tamburii si discurile de frana. Indeparteaza cu usurinta lichidul de frana, unsoarea, uleiul si alti contaminanti de pe suprafetele tratate iar acestea se usuca imediat fara pete. Mai poate fi utilizat de asemenea si la curatarea dinamurilor, generatoarelor, discurilor de ambreiaj si al altor piese.

?

Sfat: Produsul este un agent excelent de degresare.

?

?

?

Produs de o deosebita calitate, in ambalaj corespunzator produs pentru brand-uri cunoscute din uniunea europeana ! Transport 19 lei oriunde in Romania, indiferent de numarul de kilometri ! 
Cod:CRD-TE00710

Poti comanda online produsul Aerosol pentru curatat disc frana Prevent 500ml ManiaMall la pretul de 18lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aerosol pentru curatat disc frana prevent 500ml maniamall , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aerosol pentru curatat disc frana prevent 500ml maniamall poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 18.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aerosol pentru curatat disc frana prevent 500ml maniamall prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 18.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 18.00 lei cat costa produsul cu codul CRD-TE00710 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aerosol pentru curatat disc frana prevent 500ml maniamall se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CRD-TE00710 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aerosol pentru curatat disc frana prevent 500ml maniamall , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aerosol pentru curatat disc frana prevent 500ml maniamall a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aerosol pentru curatat disc frana prevent 500ml maniamall

Comanda cu incredere