Brand: ATL
APT-AG560

Adaptor priza pentru remorca 7-13 pini, 12v

30.00 lei

+
Adaptor Priza pentru Remorca 7-13 pini, 12V
Adaptor Priza pentru Remorca 7-13 pini, 12V

Adaptor, adaptor pentru priză de 13 pini pe 7 pini.

Caracteristicile produsului:

Produsul este nou, de înaltă calitate.
Adaptor montat pe mufa electrică de 13 pini a cârligului.
Este necesar atunci când aveți o priză de 13 pini, și un conector de 7 pini în mașină.
Ieșire de 7 pini, protejată cu o clapetă de plastic cu arc.
Putere nominală: 12V
Dimensiuni: 6,5x4,6x7cm
Culoare: negru

Producator:ATLCod:APT11-AG560

Poti comanda online produsul Adaptor Priza pentru Remorca 7-13 pini, 12V la pretul de 30lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Adaptor priza pentru remorca 7-13 pini, 12v , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Adaptor priza pentru remorca 7-13 pini, 12v poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 30.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Adaptor priza pentru remorca 7-13 pini, 12v prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 30.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 30.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG560 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Adaptor priza pentru remorca 7-13 pini, 12v se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG560 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Adaptor priza pentru remorca 7-13 pini, 12v , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Adaptor priza pentru remorca 7-13 pini, 12v a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Adaptor priza pentru remorca 7-13 pini, 12v

Comanda cu incredere