Brand: Palmonix
MXY-6292

Adaptor lightning de la micro usb la usb-c 3.0 - 3.1, culoare alb

13.00 lei

+
Adaptor Lightning de la Micro USB la USB-C 3.0 - 3.1, culoare Alb
Adaptor Lightning de la Micro USB la USB-C 3.0 - 3.1, culoare Alb

Caracteristici:
DESIGN COMPACT - dimensiunile mici semnifică faptul că dispozitivul poate fi conectat permanent la un cablu sau dispozitiv și lasat în acel loc pentru a satisface nevoile curente.
FUNCȚIONALITATE COMPLETA - dispozitivul asigură utilizarea tuturor posibilităților de echipament mobil și accesorii suplimentare; Acesta asigură alimentarea cu energie și garantează transferul corect de date.
SPECIFICAȚII - dimensiuni (lungime / lățime / înălțime) 1.9 / 1.5 / 0.6 cm; greutate 10g.
SUPORT PENTRU FIXARE - partea mică a dispozitivului vă permite să atașați la un șnur sau breloc, și sa-l luati cu dvs oriunde aveti nevoie.
SOLUȚIE ECONOMICĂ - economisește costurile care ar fi suportate pentru achiziționarea de noi încărcătoare și cabluri , care vor sprijini dispozitivele cu USB-C; puteți utiliza echipamente vechi cu standardul micro-USB.

SPECIFICAȚII:
-standard USB-C: 3.0, 3.1.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 1.9 / 1.5 / 0.6cm.
-greutate: 10g.

Noile dispozitive mobile care sunt echipate cu un conector USB-C necesită un tip special de cablu, astfel încât să poată fi încărcate sau conectate la alte dispozitive electronice. În prezent, încărcătoarele și cablurile cu capete tip micro-USB sunt teoretic inutilizabile. Cu toate acestea, nu trebuie să scăpăm imediat de acestea, deoarece este suficient să cumpărați un adaptor micro USB - USB-C, care va permite rapid utilizarea cablurilor mai vechi în dispozitivele cu cele mai recente standarde.

Designul compact al adaptorului face posibilă conectarea permanentă a acestuia la un cablu micro-USB și lăsarea acestuia într-un anumit loc, astfel încât acesta să poată fi utilizat zilnic ca fiind atribuit unui încărcător sau echipament dat. Aceasta este o soluție deosebit de avantajoasă când cumpăm un încărcător suplimentar pentru un tip mai vechi de telefon, pe care îl păstrăm la lucru sau în mașină, de exemplu. Achiziționarea adaptorului exclude cheltuielile excesive legate de achiziționarea de echipamente mobile noi. Adaptorul poate fi de asemenea atașat la chei, pandantive sau alte locuri și astfel transportat în toate locurile necesare. Pentru aceasta, atașați adaptorul cu suport special de montare situat în partea laterală a accesoriului.

Adaptorul micro-USB - USB-C garantează toate funcțiile furnizate de un cablu standard. Se utilizează atât pentru alimentarea cu energie, cât și pentru transferul de date. Permite utilizarea completă a celor mai recente modele de dispozitive mobile în comparație cu dispozitive mai vechi cu ieșire tip micro-USB.

Producator:PalmonixCod:MXY14-6292

Poti comanda online produsul Adaptor Lightning de la Micro USB la USB-C 3.0 - 3.1, culoare Alb la pretul de 13lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Adaptor lightning de la micro usb la usb-c 3.0 - 3.1, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Adaptor lightning de la micro usb la usb-c 3.0 - 3.1, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 13.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Adaptor lightning de la micro usb la usb-c 3.0 - 3.1, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 13.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 13.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6292 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Adaptor lightning de la micro usb la usb-c 3.0 - 3.1, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6292 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Adaptor lightning de la micro usb la usb-c 3.0 - 3.1, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Adaptor lightning de la micro usb la usb-c 3.0 - 3.1, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Adaptor lightning de la micro usb la usb-c 3.0 - 3.1, culoare alb

Comanda cu incredere