Brand: Inny
TKG-788

Adaptor lightning de la micro usb la apple iphone, culoare alb

11.00 lei

+
Adaptor Lightning de la Micro USB la Apple iPhone, culoare Alb
Adaptor Lightning de la Micro USB la Apple iPhone, culoare Alb

Pentru utilizare introduceti iesirea unui incarcator de tip micro USB intr-un capat al adaptorului, iar iesirea Lightning a adaptorului in intrarea device-ului dumneavoastra. Conectare iPhone, iPad sau iPod.

Compatibilitate:
-iPhone 5, 5C, 5S
-iPhone 6, 6 Plus
-iPad Cu ecran Retina
-iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3
-iPad Air, iPad Air 2
-iPod Nano a 7 a generație
-iPod Touch 5a generație 32 GB / 64 GB
-iPod Touch 16 GB
-toate dispozitivele echipate cu un conector Lightning.
-Compatibil cu iOS 9.x și versiuni anterioare

Caracteristici:
-Conector Lightning pentru Apple tata (mufa)
-Mufa dubla
-Conector mamă USB 2.0 de tip B micro 2.0 (mufă)
-Design elegant
-Dimensiunea mică
-Funcția de încărcare
-Funcția de sincronizare a datelor
-Produsul este nou
-Culoare: alb.

Producator:InnyCod:TKG2-788

Poti comanda online produsul Adaptor Lightning de la Micro USB la Apple iPhone, culoare Alb la pretul de 11lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Adaptor lightning de la micro usb la apple iphone, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Adaptor lightning de la micro usb la apple iphone, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 11.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Adaptor lightning de la micro usb la apple iphone, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 11.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 11.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-788 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Adaptor lightning de la micro usb la apple iphone, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-788 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Adaptor lightning de la micro usb la apple iphone, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Adaptor lightning de la micro usb la apple iphone, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Adaptor lightning de la micro usb la apple iphone, culoare alb

Comanda cu incredere