Brand: Palmonix
APT-KM4

Adaptor convertor vga s-video rca composite

23.00 lei

+
Adaptor Convertor VGA S-Video RCA Composite
Adaptor Convertor VGA S-Video RCA Composite

Adaptorul vă permite să transferați semnalul de la ieșire VGA și aplicații de redare, video, imagini direct de la un PC sau laptop la proiector, TV, etc. Potrivit pentru TV, TV LCD, plasmă, proiectoare, monitoare LCD. Adaptorul are 3 ieșiri RCA.

-Conectare directă la mufa VGA (ieșirea monitorului)
-Suportă: cablu SVGA, VGA, S-VHS / S-Video UL 2919 Cablu de joasă tensiune coaxial.
-Capete adaptor: 1x VGA (ieșire monitor, 15 pini tata), 1x priză S-VHS / S-Video (S-Video Mini din 4 pini mama), mufa 3x RCA (mama).
-Cablu proiectat pentru dispozitive și plăci grafice TV OUT.

Producator:PalmonixCod:APT16-KM4

Poti comanda online produsul Adaptor Convertor VGA S-Video RCA Composite la pretul de 23lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Adaptor convertor vga s-video rca composite , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Adaptor convertor vga s-video rca composite poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 23.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Adaptor convertor vga s-video rca composite prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 23.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 23.00 lei cat costa produsul cu codul APT-KM4 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Adaptor convertor vga s-video rca composite se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-KM4 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Adaptor convertor vga s-video rca composite , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Adaptor convertor vga s-video rca composite a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Adaptor convertor vga s-video rca composite

Comanda cu incredere