Brand: Palmonix
APT-GR1

Adaptor convertor audio-video rca composite - usb

49.00 lei

+
Adaptor Convertor Audio-Video RCA Composite - USB
Adaptor Convertor Audio-Video RCA Composite - USB

Un dispozitiv extrem de util care vă permite să conectați toate tipurile de playere video analogice pentru a converti o înregistrare audio-video într-o formă digitală, care este stocată direct în memoria calculatorului. Această soluție foarte simplă și perfectă, rezolvă problema proprietarilor vechilor înregistratoare video sau a camerelor video analogice de tip vechi. Oferă o conversie fără probleme a semnalelor video analogice (sau S-Video) și a sunetului stereo - direct pe hard disk! Utilizează un port USB care comunică cu computerul fără ajutorul driverelor, datorită tehnologiei Plug & Play.

Caracteristici:
-Permite conectarea tuturor tipurilor de playere analogice pentru a converti materialul audio-video într-o formă digitală.
-Folosește cea mai universală tehnologie USB 2.0.
-Instalare ușoară datorită funcției Plug & Play.
-NTSC, intrare video PAL (video compozit și S-video).
-Intrare audio stereo 2x RCA.
-Alimentare direct din portul USB! Nu necesită cabluri suplimentare!
-Rezoluții acceptate: NTSC 720x480 @ 30fps, PAL 720x576 @ 25fps.
-CD-ul inclus conține driverele.

Cerințe de sistem:
-Portul USB 2.0 (la portul USB 1.1 este dificil să obțineți cantitatea totală de cadre când convertiți materialul).
-Sistem Windows 98SE și superior (tehnologia Plug & Play).
-Pentium IV și cel puțin 1 GB de memorie RAM.
-Min 600 MB spațiu pe software.
-Minim 4 GB de spațiu pe disc pentru material video (Disc recomandat, minim 80 GB / 8 MB Cache / 7200 Obr / m).

Dimensiuni:
-Lungime: 88 mm.
-Lățime: 28 mm.
-Înălțime: 18 mm.

Producator:PalmonixCod:APT16-GR1

Poti comanda online produsul Adaptor Convertor Audio-Video RCA Composite - USB la pretul de 49lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Adaptor convertor audio-video rca composite - usb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Adaptor convertor audio-video rca composite - usb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 49.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Adaptor convertor audio-video rca composite - usb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 49.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 49.00 lei cat costa produsul cu codul APT-GR1 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Adaptor convertor audio-video rca composite - usb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-GR1 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Adaptor convertor audio-video rca composite - usb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Adaptor convertor audio-video rca composite - usb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Adaptor convertor audio-video rca composite - usb

Comanda cu incredere