Brand: Palmonix
APT-OG37A

Adaptor bluetooth auto 12v cu mufa jack pentru aux de la masina, microfon si cablu usb

28.00 lei

Adaptor Bluetooth Auto 12V cu Mufa Jack pentru AUX de la Masina, Microfon si Cablu USB

Adaptor Bluetooth, care se utilizeaza ca o extensie a funcționalității difuzoarelor, căștilor, sau un sistem audio auto! După conectarea dispozitivului la portul AUX, vă puteți conecta la orice dispozitiv (telefon, tabletă, player), Bluetooth activat! Acumulatorul robust (până la 8 ore de lucru) și tastele media fizice convenabile oferă un confort mare! Aparatul dispune de un microfon cu anulare a zgomotului sau a ecoului, care permite efectuarea de apeluri telefonice.Caracteristici:

-Adaptorul este caracterizat printr-un aspect modern, estetic, de dimensiuni compacte!

-Doar montati mufa jack de 3.5 mm a oricărui dispozitiv audio și împerecheați cu telefonul prin intermediul tehnologiei Bluetooth!

-Echipat cu funcția de oprire automată și semnalizare a stării de baterie scăzută pentru economisirea energiei.

-Tastele confortabile, cu funcții fizice, ajută la operare.

-Sistemul de reducere a zgomotului și microfonul încorporat permit conversia de tip handsfree!

-LED-ul semnalizează starea dispozitivului în mod continuu.

-Raza de acțiune de până la 10 metri mărește semnificativ funcționalitatea receptorului!

Specificații:

-Material: plastic + metal.

-Alimentare: baterie încorporată + micro-USB.

-Comunicare: Bluetooth 3.0 cu EDR.

-Domeniu functionare: până la 10 metri.

-Port AUX (mini-JACK 3,5 mm).

-Taste pentru funcții multimedia.

-Microfon încorporat cu reducere a zgomotului si ecoului.

-LED semnalizare.

-Dimensiuni: 5,8 mm x 1,5 cm.

-Greutate: aproximativ 7 g.

Setul contine:

-Receptor / adaptor Bluetooth cu AUX.

-Conector miniJack (3,5 mm) <-> miniJack (3,5 mm).

-Cablu de alimentare micro-USB.


Producator:

PalmonixCod:

APT-OG37A

Poti comanda online produsul Adaptor Bluetooth Auto 12V cu Mufa Jack pentru AUX de la Masina, Microfon si Cablu USB la pretul de 28lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Adaptor bluetooth auto 12v cu mufa jack pentru aux de la masina, microfon si cablu usb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Adaptor bluetooth auto 12v cu mufa jack pentru aux de la masina, microfon si cablu usb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 28.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Adaptor bluetooth auto 12v cu mufa jack pentru aux de la masina, microfon si cablu usb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 28.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 28.00 lei cat costa produsul cu codul APT-OG37A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Adaptor bluetooth auto 12v cu mufa jack pentru aux de la masina, microfon si cablu usb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-OG37A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Adaptor bluetooth auto 12v cu mufa jack pentru aux de la masina, microfon si cablu usb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Adaptor bluetooth auto 12v cu mufa jack pentru aux de la masina, microfon si cablu usb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Adaptor bluetooth auto 12v cu mufa jack pentru aux de la masina, microfon si cablu usb

Comanda cu incredere