Brand: Palmonix
MXY-6607

Adaptor bluetooth auto 12v cu mufa jack pentru aux de la masina, microfon si cablu usb

25.00 lei

+
Adaptor Bluetooth Auto 12V cu Mufa Jack pentru AUX de la Masina, Microfon si Cablu USB
Adaptor Bluetooth Auto 12V cu Mufa Jack pentru AUX de la Masina, Microfon si Cablu USB

Caracteristici:
APLICAȚIE GENERALĂ - compatibil cu majoritatea telefoanelor cu iOS și Android, precum și cu alte dispozitive care acceptă conexiuni Bluetooth.
CARACTERISTICI SUPERIOARE SUNET - dispozitivul are rolul de a împiedica efectul de "ecou" și reducerea zgomotului.
SPECIFICAȚII - Dimensiunile adaptorului (lungime / lățime / înălțime): 1,2 / 1,4 / 5,8cm; lungimea cablului de 20 cm; greutate set14,5 g; greutate cu ambalaj 34g.
MICROFON INCORPORAT - vă permite să efectuați apeluri telefonice, garantând astfel suportul telefonic eficient și sigur în timp ce conduceți.
CONFIGURARE SIMPLĂ - se conectează automat la majoritatea dispozitivelor standard care acceptă conexiuni Bluetooth.

SPECIFICAȚII:
-Bluetooth: 4.1.
-frecvență: 2,4 GHz.
-gama: 8-10m.
-Timp de încărcare: 1h.
-timpul de lucru: 4 ore.
-dimensiunile adaptorului (lungime / lățime / înălțime): 1,2 / 1,4 / 5,8cm.
-lungime cablu: ~ 20cm.
-greutate set: 14,5 g.
-greutate cu ambalaj: 34g.

Setul include:
-Adaptor Bluetooth
-Adaptor jack-jack de 3,5 mm.
-Cablu USB - microUSB.

Dispozitivele electronice moderne, în multe cazuri au tehnologia de conectare Bluetooth ca standard. Dacă doriți să le utilizați cu echipamente care nu oferă utilizatorilor astfel de oportunități, merită echipat cu un adaptor Bluetooth care garantează o astfel de soluție. Conectați doar adaptorul Bluetooth la intrarea audio pe orice tip de echipament , utilizând adaptorul jack de 3,5 mm - inclus. Fie că este vorba de un set audio în mașină, un set de muzică de acasă sau orice alt dispozitiv care vă oferă un semnal în Bluetooth, puteți porni imediat transmisia de semnale fără fir. Astfel puteți asculta rapid și eficient muzică de pe iPod, iPhone, iPad, tablete și telefoane Android, precum și computere.

Dispozitivul este, de asemenea, destinat utilizării în mașină. Nu numai că vă va permite să transferați muzică la echipamentul audio, dar vă permite de asemenea să gestionați apelurile telefonice cu un singur buton. Funcționează pe principiul unui sistem hands-free, care îmbunătățește siguranța conducerii atunci când se efectuează apeluri telefonice. Microfonul încorporat colectează în mod corespunzător sunetul, combinate cu funcția de prevenire a efectului a€žecoua€œ, pentru zgomot redus și interferențe, este o soluție extrem de eficientă în timpul condusului. Transmițătorul Bluetooth este ușor de configurat pentru a funcționa cu dispozitivele care transmit un semnal. Intregul serviciu se efectuează cu ajutorul unui singur buton, care inițiază procesul de conectare a dispozitivelor. Raza de acțiune de până la 10 m vă permite să vă mișcați liber cu echipamentul, ceea ce este important, de exemplu, atunci când utilizați dispozitive electronice mobile care transmit un semnal la un receptor Bluetooth la un moment dat.

Adaptorul Bluetooth este alimentat de la bateria reîncărcabilă internă care este încărcată cu ajutorul cablului USB inclus , utilizând un încărcător sau un alt dispozitiv cu un port USB. Pentru a economisi energie, dispozitivul folosește un comutator automat , care după o medie de 3 minute fără a primi un semnal oprește alimentarea cu energie electrică.

Adaptorul vă oferă de asemenea posibilitatea de a-l conecta la căști.

Producator:PalmonixCod:MXY14-6607

Poti comanda online produsul Adaptor Bluetooth Auto 12V cu Mufa Jack pentru AUX de la Masina, Microfon si Cablu USB la pretul de 25lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Adaptor bluetooth auto 12v cu mufa jack pentru aux de la masina, microfon si cablu usb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Adaptor bluetooth auto 12v cu mufa jack pentru aux de la masina, microfon si cablu usb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 25.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Adaptor bluetooth auto 12v cu mufa jack pentru aux de la masina, microfon si cablu usb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 25.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 25.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6607 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Adaptor bluetooth auto 12v cu mufa jack pentru aux de la masina, microfon si cablu usb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6607 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Adaptor bluetooth auto 12v cu mufa jack pentru aux de la masina, microfon si cablu usb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Adaptor bluetooth auto 12v cu mufa jack pentru aux de la masina, microfon si cablu usb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Adaptor bluetooth auto 12v cu mufa jack pentru aux de la masina, microfon si cablu usb

Comanda cu incredere