Brand: ATL
APT-AK103C

Adaptor audio usb - 7.1ch audio special pentru pc / laptop fara placa audio

37.00 lei

+
Adaptor Audio USB - 7.1CH Audio Special pentru PC / LAPTOP fara placa audio
Adaptor Audio USB - 7.1CH Audio Special pentru PC / LAPTOP fara placa audio

Instalare foarte ușoară: conectați la USB și utilizați-o.
Înregistrare și redare full duplex pe 16 biți fără a avea o placă de sunet în PC.
Built-in 7.1 și 3D efect de sunet 3D.
Interfață MIDI compatibilă cu MPU-401 MIDI UART și SoundBlaster MIDI.
Egalizator cu 12 canale.
Buton mute
Alimentare: de la portul USB 2.0 / 1.1 / 1.0
Intrări: Mufă mini - mini 3,5 mm
Ieșiri: ieșire audio - mini jack 3,5 mm
Greutate: 99g
Ambalaj: folie
Cerințe minime:
Windows XP / Vista / 7 (nu sunt necesare drivere)
Portul USB 2.0

Producator:ATLCod:APT11-AK103C

Poti comanda online produsul Adaptor Audio USB - 7.1CH Audio Special pentru PC / LAPTOP fara placa audio la pretul de 37lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Adaptor audio usb - 7.1ch audio special pentru pc / laptop fara placa audio , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Adaptor audio usb - 7.1ch audio special pentru pc / laptop fara placa audio poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 37.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Adaptor audio usb - 7.1ch audio special pentru pc / laptop fara placa audio prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 37.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 37.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AK103C nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Adaptor audio usb - 7.1ch audio special pentru pc / laptop fara placa audio se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AK103C atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Adaptor audio usb - 7.1ch audio special pentru pc / laptop fara placa audio , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Adaptor audio usb - 7.1ch audio special pentru pc / laptop fara placa audio a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Adaptor audio usb - 7.1ch audio special pentru pc / laptop fara placa audio

Comanda cu incredere