Brand: Blow
BLW-1236

Actuator auto universal cu 5 fire pentru inchidere centralizata + accesorii instalare

22.00 lei

+
Actuator Auto Universal cu 5 Fire pentru Inchidere Centralizata + Accesorii Instalare
Actuator Auto Universal cu 5 Fire pentru Inchidere Centralizata + Accesorii Instalare

CARACTERISTICI:
- Universal: se potrivește cu majoritatetea autoturismelor.
- Funcționează cu alarme auto.
- Instalare ușoară.

SPECIFICAȚII:
- Tensiune de lucru: DC 12 V
- curent:> 4A
- ridicare forță: 4.5 kg
- Umiditate de lucru:> 75%
- Temperatura: -40 ~ + 70 A° C
- Durata de viață

Poti comanda online produsul Actuator Auto Universal cu 5 Fire pentru Inchidere Centralizata + Accesorii Instalare la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Actuator auto universal cu 5 fire pentru inchidere centralizata + accesorii instalare , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Actuator auto universal cu 5 fire pentru inchidere centralizata + accesorii instalare poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Actuator auto universal cu 5 fire pentru inchidere centralizata + accesorii instalare prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-1236 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Actuator auto universal cu 5 fire pentru inchidere centralizata + accesorii instalare se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-1236 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Actuator auto universal cu 5 fire pentru inchidere centralizata + accesorii instalare , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Actuator auto universal cu 5 fire pentru inchidere centralizata + accesorii instalare a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Actuator auto universal cu 5 fire pentru inchidere centralizata + accesorii instalare

Comanda cu incredere