Brand: APT
APT-AG38AX2

2 x suport de haine din metal pentru umerase cu inaltime reglabila pana la 116cm

96.00 lei

+
2 x Suport de haine din metal pentru umerase cu inaltime reglabila pana la 116cm

Suport de haine din metal pentru umerase cu inaltime reglabila pana la 116cm

Suport de haine din metal pentru umerase cu inaltime reglabila pana la 116cm

Ideal pentru birou, magazin și acasa!
Constructie din material usor este simplu de instalat.
Fabricat din metal cu o secțiune de țeavă de 20 mm si conectori din crom la baza.
Inaltimea se ajusteaza astfel va poate permite sa puneti diferite haine pe el ca: bluze, pantaloni, rochii, geci etc
Pe barele transversale inferioare se pot aseza perechi de pantofi.
Suportul are un aspect estetic și atractiv.Specificații:- înălțime reglabilă de la 64 la 116cm
- adâncime: 42cm
- Material: metal si plastic
Bara cromata transversală.
Suporta pana la 20 kg

Producator:APTCod:APT4-AG38A

Poti comanda online produsul 2 x Suport de haine din metal pentru umerase cu inaltime reglabila pana la 116cm la pretul de 96lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul 2 x suport de haine din metal pentru umerase cu inaltime reglabila pana la 116cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul 2 x suport de haine din metal pentru umerase cu inaltime reglabila pana la 116cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 96.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul 2 x suport de haine din metal pentru umerase cu inaltime reglabila pana la 116cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 96.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 96.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG38AX2 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul 2 x suport de haine din metal pentru umerase cu inaltime reglabila pana la 116cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG38AX2 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului 2 x suport de haine din metal pentru umerase cu inaltime reglabila pana la 116cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul 2 x suport de haine din metal pentru umerase cu inaltime reglabila pana la 116cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

2 x suport de haine din metal pentru umerase cu inaltime reglabila pana la 116cm

Comanda cu incredere