Brand: ATL
APT-AG38IX2

2 x dulap raft pentru depozitare incaltaminte, culoare maro

118.00 lei

2 x Dulap Raft pentru Depozitare Incaltaminte, Culoare Maro

Raft maro pentru depozitare pantofi New ManiaAG38I raft maro pentru pantofiVa oferim un raft cu mai multe niveluri, foarte ușor și stabil pentru pantofi.Caracteristicile produsului:
-Ideal pentru afaceri, magazin, birou și acasă, un design simplu, care se poate deplasa cu ușurință din loc în loc.
-Simplu de instalat și robust: cadru din tuburi metalice, conectori și ABS.
-Rafturi de învelire textile fixate cu un fermoar.
-Pe partea exterioară a raftului plasat buzunar lateral pentru obiecte mici.
-Cu un număr de 5 nivele face raftul foarte spatios, potrivit pentru o mulțime de perechi de pantofi.
-Aspect foarte estetic - se încadrează în aspectul oricărei locuințe.
-Este un multi-nivel - excelent economisește spațiu necesar pentru magazin de pantofi.
-Foarte ușor de asamblat și dezasamblat, dezmembrat ocupă puțin spațiu.
Este ambalat într-o cutie robust si estetica.Specificații:
-Ramă de culoare neagră, culoare placare: maro
și un buzunar cu fermoar încorporat pentru obiecte mici.
-Rezistent la apă, ușor de curățat.
-Număr de nivele: 5
-Înălțimea dintre nivele: 16cm
-Dimensiuni: 100 x 60 x 28cmProducator:ATLCod:ANN-AG38Ix2

Poti comanda online produsul 2 x Dulap Raft pentru Depozitare Incaltaminte, Culoare Maro la pretul de 118lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul 2 x dulap raft pentru depozitare incaltaminte, culoare maro , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul 2 x dulap raft pentru depozitare incaltaminte, culoare maro poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 118.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul 2 x dulap raft pentru depozitare incaltaminte, culoare maro prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 118.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 118.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG38IX2 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul 2 x dulap raft pentru depozitare incaltaminte, culoare maro se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG38IX2 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului 2 x dulap raft pentru depozitare incaltaminte, culoare maro , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul 2 x dulap raft pentru depozitare incaltaminte, culoare maro a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

2 x dulap raft pentru depozitare incaltaminte, culoare maro

Comanda cu incredere