Jante

Punem la dispozitia dumneavoastra o gama variata de jante de aluminiu si magneziu de inalta calitate si de la cei mai renumiti producatori pe plan mondial. MotorVip va ofera preturi fara concurenta la jante , livrare rapida cu costuri reduse de transport si va asigura ca jantele va sunt inmanate in starea in care vin de la producator, ambalate si sigilate cu toate accesoriile in cutie.

Jante

Producator AEZ Producator ALESSIO Producator ALUTEC Producator ARCASTING
Producator Art Design Producator ASAM Producator ASW Producator ATP

MotorVip.ro, este o companie axata si pe segmentul de vanzari on-line, cu un personal experimentat si vechime in acest domeniu. Dorinta noastra e sa oferim cea mai buna alternativa la preturile si ofertele curente din piata de profil romaneasca. Dispunem de un stoc impresionant de peste 50.000 anvelope si 7.000 jante, distribuim cu succes pe intregul teritoriu al tarii, folosind servicii de curierat, cu cele mai mici tarife la momentul de fata.

Potrivit Ordonantei 5/2011, anvelopele de iarna sunt obligatorii intre 1 noiembrie si 1 martie. Conducatorii autovehiculelor care circula pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei fara anvelope de iarna sunt sanctionati cu retinerea talonului si amenda de pana la 4.000 de lei. Cauciucurile all season sunt asimilate anvelopelor de iarna daca au inscrise initialele M si S.

Facebook Google-plus Email Yahoo   Ai nevoie de ajutor? Te sunam noi.