Anvelope

MotorVip va pune la dispozitie o gama foarte mare de anvelope auto noi la pret de importator.Anvelopele sunt insotite de cerificat de garantie valabil la montaj in orice service iar avand un rulaj foarte mare de anvelope garantam fabricarea recenta a anvelopelor comercializate de noi. Oferim asistenta in vederea consultari fisei tehnice a anvelopelor corespunzatoare msinii dumneavoastra.

Anvelope

Producator DUNLOP Producator DEBICA Producator TIGAR Producator FULDA
Producator FIRESTONE ANVELOPE Producator MICHELIN Producator PIRELLI Producator GOODYEAR

MotorVip.ro, este o companie axata si pe segmentul de vanzari on-line, cu un personal experimentat si vechime in acest domeniu. Dorinta noastra e sa oferim cea mai buna alternativa la preturile si ofertele curente din piata de profil romaneasca. Dispunem de un stoc impresionant de peste 50.000 anvelope si 7.000 jante, distribuim cu succes pe intregul teritoriu al tarii, folosind servicii de curierat, cu cele mai mici tarife la momentul de fata.

Potrivit Ordonantei 5/2011, anvelopele de iarna sunt obligatorii intre 1 noiembrie si 1 martie. Conducatorii autovehiculelor care circula pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei fara anvelope de iarna sunt sanctionati cu retinerea talonului si amenda de pana la 4.000 de lei. Cauciucurile all season sunt asimilate anvelopelor de iarna daca au inscrise initialele M si S.

Facebook Google-plus Email Yahoo   Ai nevoie de ajutor? Te sunam noi.